@hayek bende şimdi sabırla yazacağım bak kardeşim.
-
afet riski kanunundan zaten bahsetmemişim ha yinede söyliyim o dönem resmi gazetede çok fazla alan cb tarafından afet riski alanı ilan edildiği için o soruldu.
-
ben sana hadi buyur göster soruları dedım bana acıklama yapıyorsun, senden sonra yine dönüp baktım son 14 yılda bahsettiklerinden 1 tane soru yok 1 tane. 30 31. maddeden soru gelmedi kardeşim büyükşehir belediyesi kanunu kapsamındanda bu merkezlerden soru geldi.
-
34 ü yanlış yamışım 35 ten bahsediyordum.
-
47 diye bahsettiğin yerden daha yine soru gelmedi . anayasa kapsamında sadece kitlerin denedimini kim yapar diye soruldu.
-
hepsini sıra sıra yazmıcam artık bahsettiğin bu maddelerin metinlerinden bir tane bile soru gelmedi , insanları gereksiz mevzuatla uğraştırarak iyiilik yapmıyorsunuz. hepsi 1 2 sayfa olsa ne olur bunlar gibi 1000 tane yönetmelik kanun var toplsana o zaman 1 2 sayfadan ne olacak diyye diye 2000 sayfa yapıyor. ZATEN YETERİ KADAR GEREKSİZ VE DETAY MEVZUAT VARKEN ÇIKMA İHTİMALİ 0.000001 BİLE ZOR OLAN MEVZUATI İNSANLARA ANLATMANIN MANASI YOK. ANA KANUNLARA DETAYLI ÇALIŞAN HERKES 2 MAX 3 SORU HARİ. HUKUKTA HEPSİNİ YAPAR ZATEN.