@duha valla hocam 9 yil oldu cok mulakat gordum kaymakamlik dahil vmy son dakika olursa gercekten dediginiz gibi unutulmaz ve anlamli olur
ıron_food tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
Insallah bu durumun sonucunda yas siniri tamamen kalkar ve kariyer meslek sinavlari icin bir donum noktasi olur.yillar cok cabuk geciyor surec icinde .
-
@zenginmemur kendini tekrar eden dusuk cumleler kurmamak sartiyla ,bire bir siir gibi ezberlemeye gerek yok
-
Puan 84.87 yas 35 doldu bakalim son kariyer meslek sinavim vmy olacak mı. Kariyer meslek sinavlarina devam eden arkadaslara basarilar dilerim.
ıron_food tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Kpss A 35 yas sınirinin sizce kaldirilma ihtimali kisa vadede mumkun mu arkadaslar
@softstarter yas konusunu herkes kabullenmis durumda .Yillarca emek verip nihayete erdirmeden yas engeline takilmak uzucu . Yillar cok cabuk geciyor 35 yas herkesin potansiyel sorunu umarim arkadaslar bunndan sonra bu konuya daha cok onem verir.
-
RE: Kpss A 35 yas sınirinin sizce kaldirilma ihtimali kisa vadede mumkun mu arkadaslar
@softstarter aslinda biraz organize olup guclu bir istek olusturulsa sansimiz olurdu hocam. Ama suan icin bence de zor gibi
-
84.87 ile ozaman bosa calismayi sonlandiriyorum. 2021 yili ile 35 yas zaten dolmustu. Girecek arkadaslara basarilar dilerim.
-
@duha hocam yonetmenlik degisikligi derken yapilanmayi isaret ediyorsaniz zaten grup baskanlilari ,denetim daire baskanligi olarak teskilatlandilar cogu ilde vdk baskanliklari kapatildi.baska bi yonetmenlik daha mi cikacak?
-
@duha valla hocam 9 yil oldu cok mulakat gordum kaymakamlik dahil vmy son dakika olursa gercekten dediginiz gibi unutulmaz ve anlamli olur
-
@crazy-lawyer989 guzel bir jubile olsun hocam insllah bize
-
@crazy-lawyer989 varmis hocam hmuy basliginda ki yorumlarda okumustum