@goldberry hesap ismini değiştirmişler. Şu anda yatırma işlemi yapılabiliyor.
softstarter tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
RE: Tki Müfettiş Yardımcılığı
Sınav haftası açıklayacaklar herhalde sınav listesini. Bu zamana kadar açıklamadılar
-
Tki Müfettiş Yardımcılığı
Merhaba arkadaşlar önceki yıllar bu kurum ve unvanda sınava giren var mı? Yazılı ve sözlü sınav aşamaları az çok nasıl oluyor?
-
RE: Kpss A 35 yas sınirinin sizce kaldirilma ihtimali kisa vadede mumkun mu arkadaslar
@ıron_food, içinde söyledi: Kpss A 35 yas sınirinin sizce kaldirilma ihtimali kisa vadede mumkun mu arkadaslar
@softstarter aslinda biraz organize olup guclu bir istek olusturulsa sansimiz olurdu hocam. Ama suan icin bence de zor gibi
Bu konuda dediğin gibi hocam pek organize olunamıyor. 35 yaşından sonra insanlar pek Ümit beslemiyor sanırım. Öğretmenlikte böyle bir durum olsaydı kazan kaldırmışlardı şimdiye kadar. Umarım A grubu için de artık güçlü bir ses çıkarılır.
-
RE: Kpss A 35 yas sınirinin sizce kaldirilma ihtimali kisa vadede mumkun mu arkadaslar
@ıron_food alımlarım ezici kısmı mülakatlıya döndü. Bence yaş sınırı kaldırılmalı. Ancak olacağını sanmıyorum maalesef.
-
RE: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
Mülakatlar bitmiştir sanırım. Sonuçlarla ilgili kurumla görüşen var mı? Birkaç defa aradım ancak ulaşamadım.
-
sonuç
Re: 2019 Türk Patent ve Marka Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Sonuçlar açıklanmış ancak liste yok. Hak kazandınız, kazanamadınız olarak belirtilmiş. Neden bu tarz alımlarda şeffaf bir şekilde liste açıklanmaz ki...