Kpss A 35 yas sınirinin sizce kaldirilma ihtimali kisa vadede mumkun mu arkadaslar
-
-
@ıron_food alımlarım ezici kısmı mülakatlıya döndü. Bence yaş sınırı kaldırılmalı. Ancak olacağını sanmıyorum maalesef.
-
@softstarter aslinda biraz organize olup guclu bir istek olusturulsa sansimiz olurdu hocam. Ama suan icin bence de zor gibi
-
Kamu 35 yaş sınırını umarım kaldırmazlar. 25 yaşındayım
3 yıldır kpssye hazırlanıyorum. Atanmak biz gençler için bu kadar zorken 35 yaş sınırı kalkarsa ne olur düşünmek bile istemiyorum. Bu istediğinize saygı duymakla beraber onaylamıyorum. -
Guzel bir başlık. Umarım yaş sınırı kalkar da kurumlara bencilliğiyle değil adaletiyle hizmet edecek insanlar yerleşir..
-
@sitareee yıllarca emek verip bütün mülakatlardan elenirsen ve yaşın 35 i geçerse ne olacak?Bütün emekler boşa gitmez mi?
Çözüm hem mülakatların hem de 35 yaş sınırının kaldırılmasıdır bence. -
Örneğin Almanya'da devlet memuru olmanın alt yaş sınırı 27 ve üst yaş sınırı yok. adil olan da üst yaş sınırının olmamasıdır. 30 yaş sınırı nasıl esnediyse o da esneyebilir. FETÖ'sü bir yerden tarikatları, cemaatleri ayrı yerden yıllarca önümüz kesildi. 20'nin üzerinde A grubu mülakatından elenen var. Bugün yaş sınırını savunmak bu haksızlıkları görmezden gelmek demektir. Adil olan, hakkaniyetli olan durum yaş haddinin kaldırılmasıdır.
-
@ıron_food, içinde söyledi: Kpss A 35 yas sınirinin sizce kaldirilma ihtimali kisa vadede mumkun mu arkadaslar
@softstarter aslinda biraz organize olup guclu bir istek olusturulsa sansimiz olurdu hocam. Ama suan icin bence de zor gibi
Bu konuda dediğin gibi hocam pek organize olunamıyor. 35 yaşından sonra insanlar pek Ümit beslemiyor sanırım. Öğretmenlikte böyle bir durum olsaydı kazan kaldırmışlardı şimdiye kadar. Umarım A grubu için de artık güçlü bir ses çıkarılır.
-
@softstarter yas konusunu herkes kabullenmis durumda .Yillarca emek verip nihayete erdirmeden yas engeline takilmak uzucu . Yillar cok cabuk geciyor 35 yas herkesin potansiyel sorunu umarim arkadaslar bunndan sonra bu konuya daha cok onem verir.
-
Insallah gelecek guy SINAVI 2022 ye kalmaz da girebiliriz.
-
@aslıhannn şahsen destek vererim hocam varsa planlanan birşey.
-
@karar Bildiğim kadariyla yok
Ama insallah sinavlar 2021 de gelir de gerek kalmaz desteğiniz için teşekkürler hocam. -
@aslıhannn yetkilileri haberdar etsek değerlendirebilirler aslında , allah yardımcınız olsun .
-
@karar sağ olun hocam