Borç swabına ne yazdınız
BDDK UZMAN YARDIMCILIĞI (BANKACILIK ALANI) 2021 SORULAR
-
Arkadaslar klasik sınavda hatırladıklarımızı paylaşalım
-
@rebelious faaliyet kaldıraç finansal kalfıraç bileşik kaldıraç
-
Hukuk zordu bence
-
@colebusthe10 hatırladıklarınız neler
-
@rebelious Anonim şirketlerde yönetim kurulunun vazgeçilmez ve devredilemez yetkileri ,mevduat ve katılım fonunun hukuki nitelikleri ,kefalet ile garanti aval ve borca katılmanın farkı ,soruşturma kovuşturma fikri içtima müteselsil suç ve birkaç tane daha tanım sorusu vardı hatırladıklarım bunlar
-
Arkadaşlar maliye sorularını hatırlayan var mı? Bildiğim kadarıyla her dersten 60 alma şartı vardı maliyede o kadar puanlık soru var mıydı?
-
@konsensuss iktisat ve maliyeyi birleştirmişlerdir
-
@colebusthe10 ben öyle gördüm
-
@colebusthe10 bende öyle düşünüyorum
-
Borç swabına ne yazdınız
-
@colebusthe10 hiç hatırlamıyorum benim hukuk dışında iyi geçti açıkçası öyle söyleyeyim ama puan kırma meselesinden cekiniyorum
-
@konsensuss hukuk zordu bence bende borç swabı yazınca İnternete borç-sermaye swapı çıkıyor.
-
@colebusthe10 kefaleti aval katılma garanti karşılaştırma yanlış benim
-
@colebusthe10 Bana da hukuk zor geldi elimden geldiğince yazmaya çalıştım evet o soru benim de yanlış muhtemelen
-
@konsensuss konsensuss b şıkkı defi ileri sürüyordu. Kabul olmaz müteselsil alacaklıya halef olur. Alacaklı birinden borcu isteyebilir yazdım
-
Kaç günde açıklanabilir
-
@colebusthe10 hocam katılım az gibiydi bence en fazla 1.5 ay gibi bir süreçte açıklanır
- topic:timeago_later,1 ay
-
Bankacılık uzman yardımcılığı ne zaman açıklanır? Şimdiye kadar açıklanması gerekmez miydi acaba