Yüksek lisans yardım...
-
Bu sene yüksek lisansım bitiyor ve yine yüksek lisans yapmam lazım sorum şu, hali hazırda yüksek lisans kaydım bulunurken başka bır okulun yuksek lısans programına ''basvuru'' yapabılır mıyım ?
-
@abd94 bazı okullar farkederse kabul etmiyorlar, ama genel olarak başvuru yapabiliyosun kayıt için diğerini sildirmen lazım
-
@abd94 Aynı durumu ben de yaşadım. Bir üniversitede yüksek lisans kaydım varken en az 7-8 tane başka üniversiteye başvuruda bulundum ve bir sıkıntı olmadı. Ama başka bir yere kayıt yaptırabilmen için mevcut kaydını sildirmen gerekiyor
-
@lafz @Hawk Allah razı olsun hocam içime su serptiniz
-
@abd94 Tezsiz yapıyorsanız iki üniversitede kaydınız olabilir. Şahsen ben bi üniversitedeki kaydım düşmeden başka üniversiteye kayıt yaptırmıştım
-
@as-soon-as hocam kayıt değil başvuru ben zaten yenı kazandıgım yuksek lısans programına kayıt yaptırmadan oncekı eskı yl programından kaydımı sıldırırım
-
@abd94 Hocam yüksek lisanstan kaydınızı sildirmeniz birkaç günü buluyor haberiniz olsun. Danışmanın, kütüphanenin, fakülte sekreterinin felan imzası gerekiyor ve bunun sonunda Kuruldan geçmesi gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam da genelde Kurul haftada bir gün toplanıyor. Kayıt sildirme işlemi beklendiğinizden uzun sürebilir dikkatli olun. Bu süreçte yeni kayıt yaptıracağınız yerin kayıt süresi geçebilir haberiniz olsun
-
hesabımın kapatılmasını talep ediyorum yardımcı olur musunuz
-
@abd94 hocam hangi üniversiteye hani bölümü kaç puanla kazandınız öğrenebilir miyim rica etsem? Ben de iktisat düşünüyorum da.
-
İş sağlığı ve güvenliği tezsiz yüksek lisans mezunları iş sağlığı ve güvenliği uzmanı sınavına girebiliyor mu arkadaşlar?