Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (60 Kişi)
-
Ticaret müfettişlik için bir grup var mı acaba Telegram vs
-
Basvuru yapan var mı ?
-
Özgeçmişli fotoğraf sgk hizmet dökümü falan yüklemek zorunlu mu arkadaşlar?
-
Ben yaptım başvuruyu değerlendirme aşamasında şu anda. Sadece Fotoğraflı özgeçmiş zorunlu diğerleri isteğe bağlı
-
fotoğraflı özgeçmişi el yazısı ile mi dolduralım yoksa word formatında mı dolduralım sizce?
-
@hey İlanda öyle bir şey yazmıyor ben bilgisayarda doldurdum.
-
@tkys tesekkurler hocam,bende wordden hazırlayayım o zaman
-
eh erken başladı kapıların yüzüme kapanması ne diyelim 3 ayımız var diye biliyoduk . harika bir haftaya başladık . kasım doğumlu başvurabilir eylül ekim ağustos doğumlu başvuramaz . mevzuata karşı gelemeyiz , kısmet böyleymiş. var mı böyle başvuramayan adaylar aramızda .
-
Arkadaşlar alımların bu kadar az olduğu bi süreçte lütfen sınava girmeyi düşünmeyenler ya da bu meslekle ilgili herhangi bir planı olmayanlar başvurmasın lütfen
-
ilanda bulunan 3 grup başkanlıkları arasında nasıl bi seçim yapmalıyız bunlar hakkında bilgi alabileceğim yer biliyor musunuz? mevzuata baktım üçünün de iç-dış-gümrük olması dışında görev tanımları hemen hemen aynı
-
SGK döküm kaydı yüklediniz mi arkadaşlar ?
-
gümrük, dış ticaret ve iç ticaretten sadece bir tanesine mi başvuru yapabiliyoruz arkadaşlar bilgisi olan var mı?
-
@tamehliyetsiz Gerek yok hocam zorunlu istenen bir belge değil
-
@neokeynesyen puanınız yetiyorsa üçüne de başvurabilirsiniz
-
@noksani üçüne de e devlet üzerinden ayrı ayrı girip mi başvuru yapacağız hocam?
-
@neokeynesyen evet her seferinde yeni başvuru yapmanız gerekiyor
-
Geçen alımda başarılı olup göreve başlayan birilerine ulaşabilen var ise bizi de bilgilendirebilir mi çalışma koşulları,turne,grup başkanlığı vs. hakkında?
-
Başvurusu onaylanan var mı arkadaşlar?
-
Sınavda muhasebe kısmında hesap makinesi götürebilir miyiz arkadaşlar? BDDK da götürmüştük.
-
@arrow-0 onaylanma diye bir durum yok açıklanana kadar değerlendirme aşamasında diyor