Hoşçakalın Dostlar.
-
Merhaba dostlar.
2016 yılında Tercihiniyap.net sitemizi ve forum sayfamızı kurarak facebook grubu ile başlayan maceramızı farklı bir seviyeye taşımıştık. Sitemizin kurulduğu ilk günden itibaren pek çok şey katmaya çalıştık bu yolda. Kamu personeli olmak isteyen siz kıymetli dostlarımla da genel itibariyle ben yakından alakadar olmaya çalıştım. Haberler verdik, sınavlar konuştuk, kimi zaman tartıştık, kimi zaman dertleştik. Dolu dolu beş sene geçirdik hep birlikte.
Şimdi ise Tercihiniyap.net markası ile bugünden itibaren yollarımız ayrılmış bulunmaktadır.
Yüzlerce dostumuz gelip geçti. Kimisiyle muhabbetimiz bakidir. Kimisiyle ise belirli dönemleri paylaştık. Her birinizden bu noktada ben razıyım. Bana kattığınız her şey için çok mutluyum. Sizlerle birlikte biz de pek çok konuda geliştik, bu gelişimi de sizlere yansıtmaya çalıştık. Dilerim sizler de bizlerden razısınızdır.
Çok güzel günlerim geçti burada. Çok yorulduğum zamanlarda dahi üretmiş olduğum faydanın mutluluk ve huzuru ile günü tamamlamışımdır.
Buraya benden sonra da gelecek olan dostlarımız olacaktır. Hepinize söylemek istediğim son bir kaç şey var. İşler zorlaşıyor evet. Süreçler, koşullar her anlamda 5 sene önceye göre kıyas ettiğimde çok daha ağır, farkındayım. Ama başından beri söylediğim gibi. Sizler idealleri olan, hedefleri bulunan kişilersiniz. Hiçbir rüzgarın sizi sarsmasına müsade etmeyin. Ben burada ilk sınavında / mülakatında atanan da gördüm. Pes etmeyip 16. mülakatında yerleşen de. O nasip düğümü ama geç ama erken çözülüyor, çözülecek.
Ben sosyal medya kanalından sizlerle iletişime devam edeceğim dostlar. Twitter, Instagram ve Telegram üzerinden yolculuğum devam ediyor. Ama artık burası için bir son istasyondayız.
Her birinizden ricam bana haklarınızı helal edin, kıymetli dost meclisim. Benden yana da varsa helali hoş olsun.
Her birinize başarılar diliyorum. Bahtınız açık olsun güzel dostlar.
Ez cümle, hoşçakalın. -
@paretowilfredo selametle reis,
Ben de herkese bu başlık vesilesiyle hoşçakalın demek istiyorum. Kırdığım üzdüğüm forumdaşlar varsa hakkını helal etsin, ben yana da helal olsun.
Herkesin gönlüne göre olması dileğiyle.
-
@paretowilfredo her şey için teşekkürler üstad yolun açık olsun
-
@paretowilfredo sizin yönlendirmenizle kpssye başlamıştım süreç boyunca hiç sıkılmadan sorularıma detaylıca cevap veriyordunuz şuan o dönemlerde hayalini kurduğum pozisyonda çalışıyorsam sizin de payınız var. Her şey için teşekkürler yolunuz açık olsun.
-
@paretowilfredo Bize kattığın her şey için teşekkürler üstad. Yeni yolunda başarılar dilerim. Her zaman yanındayız.
-
İyisiyle kötüsüyle BEŞ BUÇUK yıllık bir tercihiniyap süreci... Facebook grubunda emek emek büyüttüğümüz çığlığın İİBF mezunlarının ayak seslerine dönüşmesine giden yolda müthiş bir serüven...
Çok şey yapmaya çalıştık, çok fazla kişinin talebini yerine getirmek için kimi zaman sabahlara kadar uğraştık. Çoğu zaman çok sevildik zaman zamanda dibine kadar yerildik...
Buradaki dostlarımızın sevincine ortak olmaya çalıştık, bir türlü gelmeyen ilanlara hep bir ağızdan küfrettik. Zamanında açıklanmayan mülakatlara isyan ettik, zamansız açılan ilanları kendimize dert ettik...
GUY'da tek il tercihine kızdığımız kadar, 2013 VMY'de mühendis alınmasına yeter dedik. 4001 kodunun varlığına lanet ederken, PTT'nin KYK'nın sözlü mülakat sınavına dönmesine sebep olanlara gerçekleri söyledik...
Kurum sınavlarına nasıl çalışılırdan başladık, ne kadar maaş alınacağına kadar bilgiseller hazırladık. Tablolarımız içerisinde koca bir yılın özetini oluşturduk...
Ne soruldu? Nasıl soruldu? Kaç kişi katıldı? Kaçta kaldı? Kimler kazandı? Sorularının cevaplarını tek tek bulmaya çalıştık.
Üzmemek, kırmamak için elimizden geleni yapmaya hep özen gösterdik. Dile kolay insanların 1-2 yıl dayanamadığı sürece tam 5,5 yıl sabırla katlanmaya çalıştık...
Her güzel şeyin bir sonu olacağı hikâyesinden sonuçla bu güzel serüveninde sonuna geldik dostlar. Tercihiniyap süreci bizim için çok büyük çıkarımlarla sona erdi.
Kardeşlerim bu süreçte bizlere destek olduğunuz için, bizim bu serüvenimize ortak olduğunuz için, sessiz çığlığımızın gücüne güç kattığınız için hepinize çok teşekkür ediyoruz...
-
@antimülakat
üstad bizler de size çok teşekkür ederiz. bu süreçte çok faydalandık.
yalnız şu konunun havada kaldığını düşünüyorum. forum ve site tamamen kapatılacak mı yoksa siz ayrılarak başka kişilere mi devrediyorsunuz acaba? -
Burası sizlerle değer kazandı emeklerinize sağlık. Sizlerin olmaması burayı anlamsızlaşıyor. Böylelikle hesabımında kapatılmasını istiyorum.
-
Arkadaşlar site kuvvetle muhtemel bir başka işe dönüşecek. Devrettiğimiz kişinin siteyi nasıl bir platforma dönüştüreceğini tam olarak bilmiyoruz. Eğitim sitesi olarak devam edeceğinizi düşünüyoruz ancak hangi konularla ilgileneceklerini tam olarak bilmiyoruz. Forumla ilgili nasıl bir karar alacaklarını ve diğer konuları da ilgili mevzuları tekrar soralım.
-
@antimülakat siz nerden devam edeceksiniz?
-
@antimülakat
anladım üstad. konu hakkında sizlerden de bir bilgilendirme bekleyelim o halde.
pareto üstadın telegram mesajlarından anladığımız kadarıyla yeni marka ve çalışmalar da yolda.
o konular hakkında da hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
yolunuz açık olsun -
Yeni marka pareto657 olabilir.
-
@paretowilfredo Her şey için teşekkürler Pareto yolun bahtın açık olsun
-
Pareto üstada ardında da diğer moderatörlere bizi süreç hakkında detaylı bilgiler ile donattıkları,yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim.
Bundan sonraki süreçte planlarınız arasında ,içeriklerin daha kalıcı olması için forum gibi bir yapı kurgulayacağınızı umut ediyorum.Takdir edersiniz ki telegramdaki sohbetler günlük oluyor ve sonrasında konu hakkında bilgi arayanlara yeterli kaynağı oluşturmuyor. -
Peki ilanlari nereden takip edecegiz? birbirimizle bilgi alisverisine nereden devam edecegiz? Boyle baslaik baslik guzel oluyordu
-
Teşekkürler, bundan sonraki hayatınızda Başarılar.
-
@paretowilfredo hoşçakal dostum, her şey gönlünce olsun.
-
Vay be forum MSN gibi tarih oluyor. Burada çok sınav ve mülakat süreci gördük. Birçok dost edindik, güzel insanlarla tanıştık. En son 110. Dönem Kaymakamlık mülakat süreci için buradaydik bakalım süreç nihayete ermeden forum teslim edilecek mi göreceğiz. Tüm emekler için duyumlar için kıtmetli dostlara teşekkürler, forumun ekmeğini çok yedik. Allah hepsinden razı olsun.
-
Yazık olmuş yolunuz açık olsun.
Peki sitenin yeni sahibi burayı KPSS dışında bir amaç için kullanırsa nereye gideceğiz? Yetim kalmış gibi oldum valla. 3-4 sene önce KPSS sürecimi hep burada geçirmiştim.32 yaşımdan sonra özelden istifa edip tekrar KPSS'ye girmeye karar verdim. Kitap kaynakları için sitedeki bir arkadaşımızdan yardım da aldım sağ olsun. Tam da siteye tekrar adapte olup güzel zaman geçiririm derken olmadı be hocam...
-
Durum şöyle dostlar. Biz tamamiyle işi tamamen devrettik. Alıcı dostumuz süreci devam ettirebilir, tamamen kendi inisiyatifinde ama sürdürsün isterim tabii ki. Çünkü buranın sizlere faydasını biliyorum. Bunca senedir birikmiş bir külliyat var. Burası bi dost meclisi. O sebeple dilerim yeni dostumuz da güzel iş üretimini sürdürür. Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum dostlar. Hepimizin bahtı açık olsun.