@amirim, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
108’inci Dönem mülakatı için benim 400. aday 69.5 nette kaldı yorumuma gelince o zamanlar içişleri bakanlığında çalışan bir hoca benim güvendiğim bir
Benim burda iki sene önceki sınav tarihi paylaşımımı Törehan bey görüp sayfalarında paylaşınca tepkimi göstermiştim. Başka birileride burda Törehan bey için bana katıldığını yazarak Törehan beyi eleştirmişti. İncelediğim kaynakları ve gördüklerimi yazdım diye adamın kendisi oldum. Burda onca benim gibi kim olduğu belli olmayan kullanıcı hesabı var onlarda özellikle birkaç kişiyi tek kaynak ilan etti. Onlar içinde niye övülen yazarın kendisi veya kesin arkadaşı demiyorsunuz? Ben Törehan Özdemir için ilk yazdıktan sonra kaç kişi bana orası filanca hocanın trollerinin sayfası dikkat edin linç etmesinler dedi
Saldıranlar trollükten bu kadar eminse demekki sizde kesin birilerinin trolllerisiniz veyada kendisisiniz. bizde böyle mi düşünelim? üstada kesin 69.5 net daire başkanından öğrendim diyor. Üstatta bana hocaya güvenebilirsiniz deyince soran adaylar varsa merakları giderilsin diye hatırla gönülle yazdık ve Kutluay Kararlı da bize güvenip 69.5 deyince Kararlıyla burda ikimiz birlikte linç edildik. Sonra bizim üstada 69.5 net diyen hoca amirimle Kutluay’a ağır ithamlarda bulunuldu Allahtan benim adım geçmedi geçse idi mahkemeye verirdim ben bu yüzden sınavın şu noktada kapattı işlerini bırakıyorum diyor.
Bu Allahtan benim adım geçmedi diyen hocanın burada kitapları parlatılan hoca olduğunu biliyormusunuz?
108’inci Dönem mülakatı için benim 400. aday 69.5 nette kaldı yorumuma gelince o zamanlar içişleri bakanlığında çalışan bir hoca benim güvendiğim bir üstada 400. aday 69.5 nette kaldı diyor. Bizim üstatda soran, merak eden adaylar varsa yazabilirsiniz diyor. Bende hatırla gönülle üstada güvenerek 400. aday 69.5 nette kaldı 400 dolmadı dedim. Sonra sınav 76 nette kapatınca burda banada itimat ederek yazan Kutluay Kararlı ile birlikte linç edildik. Sonra bu 69.5 net kesin daire başkanından öğrendik diyen hoca bizim üstada diyorki Kutluay Kararlı ve amirime çok ağır ithamlarda bulunuldu Allahtan benim adım geçmedi geçse idi mahkemeye verirdim. Bu yüzden sınav şu noktada kapattı işlerini bırakıyorum diyor.
Bu işleri bırakıyorum diyen hocanın burda kaynakları parlatılan hoca olduğunu biliyormusunuz?