Ankara Dişçi Tavsiye
-
Arkadaşlar Ankara'da diş hekimi veya diş hastanesi tavsiye edebilecek olan var mı acaba?
-
Bu ileti silindi! -
@onuktekin teşekkürler
-
@burcuburcu Rica ederim. Geçmis olsun şimdiden
-
Makrodent. Kendim ortodonti tedavisi gördüm şiddetle tavsiye ediyorum. Diğer doktorları da çok iyi.
-
@burcuburcu sevgili burcu ben de makrodenti tavsiye ediyorum 417 91 11 di sanırım numarasi
-
@burcuburcu öncelikle geçmiş olsun diliyorum özel klinik önerisi mi devlet hastanesi doktoru önerisi mi istediğinizi göremedim o yüzden hem özelden hem devletten önerebilirim
Devlette , topraklık ağız diş sağlığı merkezinde Şebnem akoğlu hanımefendi var. (Diş konusunda fazla pimpirik ve korkuya sahip olan biri olarak söylüyorum) gerçekten çok nazik ve eli çok iyi. Ağrıyı çok az hissettiriyor ama özeniyor. Nazik diye belirtiyorum çünkü bana göre diş hekiminin Güler yüzlü ve hastanın halinden anlayanı makbul :))
Özelde de Sibel Akbaş Gökay var. Kendi kliniğinde çalışmasının yanı sıra pek çok cerrahla birlikte titizlikle çalışıyor. Asla pişman olmazsınız. Kendimden örnek vermem gerekirse çok kötü durumda olan bir dişim vardı üst kısmı yok ve kökte ikili kırık vardı. Nerdeyse ameliyata dönecek olan dişimi nasıl yerinden aldıklarını anlamadım bile :))
Hepsinin en sonunda şunu da eklemek isterim. Buradaki tavsiyelerden birine gitseniz de gitmeseniz de mutlaka anestezi iğnesini kullanmayı esirgemeyen bir doktora gidin. Sırf az kullandığından uyuşmayan dişinize uyuştu muamelesi yapılıp işlem yapılmasına izin vermeyin:)
Tekrardan geçmiş olsun diliyorum -
diş temizliği için 140 tl ödedim sizce çok mu?
-
@burcuburcu HİÇ GEREK YOK. 1 AY SONRA DİŞLERİN ESKİ HALİNE GELECEK. Sanma ki ilk yapıldığı gibi kalacak, düzenli fırçalasan da her dişin bir diş rengi var ve belli bir süre sonra o renge dönüyor.
-
@burcuburcu devlet hastanesinde yaptırsaydın hocam basit bişey zaten her doktor yapar en azından para vermezsin.
-
@burcuburcu dis temizliğinden kasıt diş taşı temizliği saniyorum :)140 tl özelde bir dolgu ücreti ama bir dahaki sefere gazide falan yaptirabilirsin ücretsiz ben de orda yaptırmıştım 2 3 yıl önce..önemli olan diş temizletmeden sonra iyi bakmak:) mavi su kullanimina özen göster ve özellikle dis ipi..Bunlar basit işlemler gibi gözükse de disin ömrünü uzatan şeyler ilk günler etkisi anlasilmasa da uzun vadede renk tonunun acildigini bile gorebilirsin geçmiş olsun
-
@busus diş hastaneleri çok kötü o yüzden gitmek istemedim
-
@burcuburcu hocam keşke ilk mesajda belirtseydiniz diş temizliği olduğunu 140 lira çok fazla. Devlet hastanesinde de yaptırabilirsiniz basit bir işlem.
-
@burcuburcu Ankara'yı bilmiyorum tabi ben İzmir'deyim. burada diş poliklinikleri var hastaneye bağlı baya ilgileniyolar hemde daha temiz hastaneye göre
-
@burcuburcu devlet hastanesinde yaptıran biri olarak söylüyorum, zerre özenmiyorlar. Topraklık diş sağlığında yaptırdım bir hafta diş etlerim kanadı.
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi!