2021 İdari Hakimlik Sınavı
-
Merhaba,
5 yıl sonra tekrar bu yola girmeye niyetlendim ancak elimdeki kaynakların güncelliği başlıca sorunum oldu. Sürecin içinde olan arkadaşlarımdan kaynak tavsiyelerini bekliyorum. Benim gibi yola düşmüş ne yapacağını bilemeyen arkadaşlara da ilaç olacaktır diye umuyorum.
Herkesin adaletin terazisi için çalışmaya çıktığı bir yolda haktan ayrılmadan başarıya ulaşması dileklerimle. -
@yoluzunyol merhaba. Yakın eğitimin online kursu ve tüm kitaplarını satıyorum uygun fiyata vereceğim. Dilerseniz bir araştırın görüşelim
-
Ark lar elımde konsensus çıkmış sorular (2019), monopol ıdarı hakımlık soru bankası (2020), hakımlık kampı soru bankası (2020), hakımlık kampı, ıdarı hakımlık konu anlatımı ve çeşıtlı kultur yetenek kıtapları mevcut son 2 sınavda kullandığım... Ogrencı, henuz ışı olmayan bır arkadaşımın ıhtıyacı varsa ucretsız olarak vereceğım. lutfen ıhtıyac sahıbı yazsın! karşı odemelı kargo (ıl dışı) veya ankara ıcı semtıme yakın yerlerden teslım edebılırım.
-
Arkadaşlar youtube'da Kamusal Alan isminde bir kanal açılmış. Ben medeni usul için bakarken buldum. Tavsiye ederim. Videoları çok güncel hatta sanırım 1 hafta oldu videolarını bitireli. https://www.youtube.com/channel/UCmeyrNZ6TO8U9tSp-bLuHpw