TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2021 İdari Hakimlik Sınavı

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    i̇dari hakimlik
    4
    4
    4007
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Y
      Yoluzunyol Son düzenleyen:

Merhaba,
      5 yıl sonra tekrar bu yola girmeye niyetlendim ancak elimdeki kaynakların güncelliği başlıca sorunum oldu. Sürecin içinde olan arkadaşlarımdan kaynak tavsiyelerini bekliyorum. Benim gibi yola düşmüş ne yapacağını bilemeyen arkadaşlara da ilaç olacaktır diye umuyorum.
      Herkesin adaletin terazisi için çalışmaya çıktığı bir yolda haktan ayrılmadan başarıya ulaşması dileklerimle.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • M
        miAzim @Yoluzunyol Son düzenleyen:

@yoluzunyol merhaba. Yakın eğitimin online kursu ve tüm kitaplarını satıyorum uygun fiyata vereceğim. Dilerseniz bir araştırın görüşelim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • N
          nbrl42 Son düzenleyen:

Ark lar elımde konsensus çıkmış sorular (2019), monopol ıdarı hakımlık soru bankası (2020), hakımlık kampı soru bankası (2020), hakımlık kampı, ıdarı hakımlık konu anlatımı ve çeşıtlı kultur yetenek kıtapları mevcut son 2 sınavda kullandığım... Ogrencı, henuz ışı olmayan bır arkadaşımın ıhtıyacı varsa ucretsız olarak vereceğım. lutfen ıhtıyac sahıbı yazsın! karşı odemelı kargo (ıl dışı) veya ankara ıcı semtıme yakın yerlerden teslım edebılırım.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • B
            bbn Son düzenleyen:

Arkadaşlar youtube'da Kamusal Alan isminde bir kanal açılmış. Ben medeni usul için bakarken buldum. Tavsiye ederim. Videoları çok güncel hatta sanırım 1 hafta oldu videolarını bitireli. https://www.youtube.com/channel/UCmeyrNZ6TO8U9tSp-bLuHpw

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • 1 / 1
            • İlk ileti
              Son ileti