2021 idari hakimlik sınav soruları
-
@sgkemekcisi geçen sene kaç doğru ile kapatmıştı bilginiz var mıdır? Puan olarak 87 ile kapattığını gördüm fakat çok anlam ifade etmiyor haliyle.
-
@witcher123 Geçen sene
Gkgy 20doğru 10 yanlış
Alandan da 60 doğru 10 yanlış
Puanım 86,21
Sıralamam 471 -
@tazemezun çok teşekkürler.
-
@witcher123 82 doğruyla kapatmıştı yanlış hatırlamıyorsam
-
2020 idari hakimilk
21-61---- 87.6--300
21-61------- 87.8--287
23-60----- 87.8--279
26-59---- 89----180
23-61----- 89.4--155 -
Geçen yıl 23 gkgy/53 alan doğrusuna 82.75 gelmişti.
-
Bu sene niye böyle buralar ya kimse sınava girmemiş gibi grup çok sessiz :))
-
@aslan-reyiz 17 61 e düşer mi hocam ?
-
sulh hukuk mahkemeleri KMK kaynaklı haksız el atmanın önlenmesi davalarına bakmıyor mu yahu? soruda "HMK'ya göre" ibaresi de yer almıyor. bu hususa itiraz eden oldu mu acaba
-
@aslan-reyiz geçen sene
Gk gy 25-5
Ortak alan 31-4
İdari alan 27-8
İle 354 olmuştum. -
@lallanaa 17 gk/gy içindeki tarih kısmı (8+) ve 61 alan doğrunuz içindeki idari yargı olan kısım (30+) ise sapma ile kazanabilirsiniz.
@revenge bu sene olsaydı ilk 300 e rahat girebilirdi bu sayılar. Son sınavda Tarih (8 üzeri) ve İdari yargı testi(30 üzeri) yüksek olanın sapma nedeniyle toplamda 77-78 doğru ile kazanacağını düşünüyorum.75-76 da sürpriz olmaz.Sınava giren sayısı 11.981
Not: Son 10-15 yılın en zor gkgy testi olduğunu düşünüyorum.
-
@aslan-reyiz tarih malesef 4 o şartı sağlamıyorum . Ama idari yargı 31
-
@aslan-reyiz Gky kesinlikle çok zordu iyi atan kazanacak noktasına getirmişler tarihi çok üzücü.
-
@aslan-reyiz Bu sene ilk 100 yapardı diye düşünüyorum.
Bu sene 18-30-28 maalesef gk gy tam 7 soru geri attı. -
Gkgy 16 ortak alan 29, idari yargı 33 bu netlere ne diyorsunuz arkadaşlar kaç yıldır girerim bu sınava geçen yıl hariç olur diye düşünürdüm ama geçen yıl baya puanlar yükselmişti bu yıl olur mu bilmem
-
Gkgy hiç bu kadar zorladıkları bi dönem olmamıştı herkes zorlandı o yüzden puanlar düşer gibi geliyor
-
Yani arkadaşlar tarihteki 3 soru zaten öabt tarih öğrt sınavında cıkan sorular. Ne mantıkla böyle bir şey sorulmuş anlamış değilim.Kaymakamlıkta da 4 sorudan 2 si bu şekildeydi. Türkçe alesten farkı yok, mat deseniz işlemli sorular.18-21 gkgy yapan iyi yapmış diyebiliriz. Alan için çok bir şey diyemem tabi vergi,hmk,medenide 1-2 tane yine sapmalı sorular mevcut.@geliruzmani sapma ile kazanacağınızı düşünüyorum.
-
@aslan-reyiz inşallah hocam emeklerimizin karşılığını alabiliriz sınavda gkgy soruları her biri ayrı bir zordu Türkçe sorularını okuyorum ama anlamıyorum bi türlü doğal olarak ortak alanıma yansıdı saçma hatalar yaptım ve eminimi çoğu kişi pazar günkü sınava gitmek istemedi kesin olmadı kafasıyla girdim ben
-
Geçen yıl yüksek kapatmasının sebebi bnce pandemi dönemiydi ve sınav çoğu ilde yapıldı sınava giren çoğu kişi çalışan kesim pandemi de esnek çalışma vardı herkes rahat hazırlanabildi bu da puanları yükseltti
-
Hakimlik akademisinin yaptığı ankete 7030 kişi katılmış 85 üzeri bekleyen kişi sayısı İdari yargıda 437 kişi adli yargı da 346 kişi çıkmış . Sözde son yılların en zor sınavı diyorlardı anlamadım bu işi .