2022 İSTANBUL BEYKOZ BELEDİYESİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI İLANI
-
Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar. (Başvurular 16.02.2022-25.02.2022 tarihleri arasında, mesai saatleri içerisinde, Beykoz
Belediye Başkanlığı Teftiş Kurulu Müdürlüğüne (Beykoz Belediye Başkanlığı-Gümüşsuyu
Mahallesi Kelle İbrahim Cad. No:43 Beykoz/İSTANBUL adresinde) şahsen yapılacak, şehir
dışından yapılan başvurularda ise posta ile müracaatlar kabul edilecektir.)
Sınav ilanı: https://beykoz.bel.tr/medya/Content/ilan_metni.pdf -
be çarşamba postaya vermiştim bugün ulaşmış arayıp söylediler.....kimse başvurmadı herhalde diye düşündüm bende sessizdi gruplar herkes için hayırlısı olsun....
-
Ben geçen yıl ibb müfettiş yardımcılığı sınavına girmiştim.
Belediye müfettişliği sınavları kolay oluyor herhalde . ayrıca bizim dershaneden bir çocuk atanmış geçen sene, rotasyonu da yokmuş. Herkese hayırlı olmasını dilerim. -
benimde ibb müfettişliğine atanan arkadaşım söyledi belediye müfettişliği çok iyi diye ondan sonra karar verdim girmeye ayrıca bakanlık müfettişliğine bile gitmedi belediye müf daha iyi diye
-
bende bugün gönderdim posta ile ulaşınca arıyorlar mı ?
mezuniyeti e devletten aldım sizde mi öyle yaptınız acaba -
Bu ileti silindi! -
@rıfkımülki postanız ulaşınca arayıp teyit edebilirsiniz ulaşıp ulaşmadığını bende e devletten mezuniyeti yolladım
-
Kaçla kapar ki acaba? 100 kişi çağrılıyormus sınava. 85 e gelir mi ki
-
@abdulbakitr benimde 83.7 iki arkadaşımda buna yakın puanlarda başvurdu.. yüksek puanlı kişilerin çoğu atandı zaten gelir diye düşünüyorum
-
-
@pınar26 hadi hayırlı olsun 82 ile kapamis
-
@pınar26 şuan baya hazırlıksızim ben ama. Kalan süre yeter inşaallah. Önceki sınavın soruları olsaydı keşke, sizin bir bilginiz var mı sınavin zorluğuyla ilgili
-
Hanımlar beyler var mıdır önceki sınava giren aramızda, biraz bilgi verse
-
özelden yazan arkadaşlar olmuş toplu bir cevap vereyim. Bende geçen yıl girdim sınava, öncelikle iyi bir sınav değildi hatırladığım kadarıyla. Soruların kalitesi açısından kpssnin çok çok altında. Hatta bi kaç soru iptal olmuştu. Yanlış yine doğruyu götürüyor, test ve optik form dağıtılmasına rağmen bildiğiniz merkezi sınavlar gibi makine aracılığıyla değil ilkokul yıllarında girdiğimiz sınavlar gibi altta D Y: B: vardı, yani biri elle doğru yanlış neti hesaplıyor. Sorular kaç tane neredendi pek hatırlamamak birlikte kpss öğrecisinin altından kalkacağını düşünüyorum.
Herkese iyi akşamlar ve başarılar