2022 Sayıştay Sınav Ilanı
-
Arkadaşlar merhaba 2022 sınavı ile ilgili duyumu olan var mı?
-
@finansalanaliz başlığın açılması iyi olmuş, duyum ve kaynak tavsiyeleri ile başlayıp inş faydalı bir form olur.
-
@finansalanaliz pareto hocam bir tablo oluşturmuştu duyumlar ile ilgili Sayıştay yoktu tabloda
-
Umarım kadro açarlar, önümüzdeki sınavda sayıyı düşürecekler bir sonraki sınavda da yds şartı getirilecek diye duydum ama emin degilim tabiki....
-
arkadaşlar sınavla ilgili bir duyumunuz var mı? Şu hasret bitsin artık.
-
Merhabalar,
Sayıştay sınavının coğrafya, matematik, muhasebe gibi dersleri KPSS ayarında mı? Daha önce sınava girenlerden kaynak hakkında bilgi verebilecek var mıdır acaba?
Alican Dovletov'un soru bankası çıkıyor sadece aramalarda o da 2020 baskı. Bunu kullanan var mı? Çıkmış sorulardan mı oluşuyor bu kitap? -
@nesteren merhaba KPSS ayarında değil genel olarak daha zor ama kaynak olarak Sayıştaya özel nitelikli kaynak yok gibi ben son sınava hazırlanırken daha çok KPSS kitaplarını kullandım ilk yaptığım iş çıkmış soruları çözmek oldu hukukları çalışırken monopolün ders notlarından çalıştım hukuk soru bankası olarak monopol ve themis kullandım muhasebede Murat ve Ferhat yıldız çözdüm birde mali müşavirlik staja başlama çıkmış sorularına baktım iktisattta çok seçenek var pegem, analiz iktisat, teftiş ,akadro, hysteresıs bunlardan birkaçı seçilip çözülebilir maliye içinde şok seçenek var akadro,teftiş mali disiplin, pegem gibi lakin maliyenin vergi hukuku ve tvs kısmı için matrah kitabını öneririm coğrafya ve matematik için birşey diyemem zaten çok bilindik KPSS kitapları var piyasada birkaç tanesi seçilip çözülebilir ama tarih için anadolu üniversitesinin inkilap tarihi kitabı var 2 cilt oradan çalışılabilir eğer bu kitap çok uzun dersenizde tarihin pusulasını öneririm Alican dovletovun kitabını inceleme fırsatım oldu lakin ihtiyaç olduğunu düşünmediğim için kullanmadım
-
ilan geldi.Hayırlı olsun
-
Sınava önceden girmiş arkadaşlar genel olarak süreçle ilgili genel bir bilgilendirme yapabilir mi?
-
Maaş ne kadar
-
sevgili arkadaşlar.. tek kaynak önerecek var mı? muhasebe için..?
-
Sa. Uzun zaman sonra tekrar buradayım. Mesajımı gören tüm eski dostlara selam olsun Herkese sınavda başarılar dilerim.
-
Altyapısı olan 2 ayda bu sınavın altından kalkabilir mi arkadaşlar
-
Arkadaşlar haziran veya temmuzda mezun oluyorum. Başvuru yapabilecek miyim acaba ve geçmiş yılların sorularının tamamına ulaşabileceğim bir link vs. var mı?
-
Tarih te sadece inkilap tarihinden mi sorumluyuz?
-
30 YAŞ VE ÜSTÜ olup da bu sınavı kazanan veya kazanmış tanıdığı olan var mı?