Öğretmenlerin il ve ilçe emri açılmamasından doğan mağduriyeti
-
İl ve ilçe emri açılmaması sebebiyle binlerce öğretmen eşinden ve çocuğundan ayrı yaşamak mecburiyetinde kalacak gibi görünüyor konuya ilişkin bi gelişme olursa paylaşalım lütfen.
-
@Antimülakat @aliveli hocam size bir sorum olacak aradım taradım bulamadım.
Sözleşmeli öğretmenlikte doğumdan sonra aylıksız izin hakkı var mı varsa 1 yıl mı 2 yıl mı?
Eğer aylıksız izin varsa bu aylıksız izide geçen süre 4 yıllık sözleşmeli süresinden işliyor mu?
Örneğin; Atandıktan 1 yıl sonra doğum için 2 yıl aylıksız izni aldığında toplam 3 yıl olduğu için 1 yıl daha durup eş tayini isteyebiliyor mu yoksa izinler düşmeyip yine kalan 3 yılı beklemek zorunda mı?Biraz farklı sorular ama harbi bulamadım:) @Phoenix daha diğer tüm yöneticiler cevap lütfen:)
-
@guyan-gelmiş hocam bu tür konular uygulandıkça netleşir ama çıkarılan düzenlemeye göre 3 ay üzeri izinlerde süre duruyor.
-
@aliveli o kötü ışte
-
@guyan-gelmiş hocam ücretsiz izin doğum sonrası 2 yıl bu değişmiyor sözleşmeli olanlarda da aynı. Bunun dışından ücretsiz izinde kesenekle ilgili bir işlem yapılmıyor, her şey donmuş oluyor, kademe-derece vs. hiç bir şey işlemiyor. Bu nedenle görev süresinden de sayılmıyor, 3 yılı fiili olarak çalışmış olması durumunda tamamlanacaktır.
-
@Antimülakat sıkıntı
-
@guyan-gelmiş aynen hocam durumlar böyle ama her şey yoluna girer dert etme.
-
@Antimülakat gelir uzman yardımcısı olduğunda da evliyken atamadığın için eş tayini vermiyorlar sonra 3 çocuk
-
@guyan-gelmiş hocam hepsi çözülür, beni darlayan o kadar çok sey vardı ki, şimdi hiçbiri aklıma bile gelmiyor.
-
sözleşmeli öğretmenlerle aynı durumda olan sözleşmeli sağlıkçılarda var. Bakalım ayrı illere atanan iki sözleşmeli personelin durumu nasıl olacak, bu konu halen netleşmedi.
-
ÇOK ÖNEMLİ. ..
Müsteşar Yusuf Tekin'den önemli açıklamalar
1- Alan değişikliği yapilmayacak2 - Seminer dönemi bayram sonrası devam edecek
3 - Öğretmenler 4 yılda bir sınava girecek. Başarılı olanlar ödüllendirilecek. Başarısız olanlara hizmet içi eğitimlerverilerek eksiklikleri giderilecek, mesleki gelişimleri desteklenecek. (Meslekten ihraç gibi bir durum söz konusu değildir )
4 - Sözleşmeli öğretmenlere 6 yıl boyunca eş durumu da dahil hiçbir şekilde tayin hakkı verilmeyecek.
Bu açıklamaları biraz önce ebadan yapmıştır.
-
@aliveli hocam eş durumu 4 yıl sonunda verilecek mazeret tayinleri 4 yıl sonunda normal tayin 6 yıl sonunda
-
@guyan-gelmiş çok kötü üzücü bir durum.
-
@aliveli hep merak ediyorum bu yönetmelikleri yaparken 2 kişi oturup bir gecede mi yapıyor diye. Bu verilen kararların sonunu kestirmek çok basit büyük bir güvensizlik ortamı ve oy kaybı. Sanki ismet yilmaz ve muezzinoglu bu secimi akp kaybetsin diyr uğraşıyor
-
@guyan-gelmiş ilk cümleniz tam bir şaheser adeta o an diye tabir edilen fotoğraflardan bir demet .
-
il ilçe emri açılması için twitter etkinlikleri yapalım diyoruz arkadaşlar buradan katılmak isteyen olur mu?