2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
- 

Merhaba arkadaşlar, mülakata ilişkin bilgi paylaşımını bu başlık altında yapabiliriz. 
- 

10 kasımda hareketlılık artar hocam whatsapp grupları da kurulur 
- 
				Sabitlendi
- 

Pazartesi yahut salı günü evrak teslimi için duyurunun yapılacağını düşünüyorum. 
 Merak ediyorum 800 kişinin mülakatı nasıl yapılacak?
 Çok ciddi bir sayı.
- 

@kethüda günlük 40 kişinin mülakatı yapılıyordu önceki senelerde, bu sayı artacak mı ben de bunu merak ediyorum, sayı artarsa mülakat süresi ortalama 2-3 dakikaya iner. Hakimlik mülakatları bu konuda referans olabilir. 
- 

Ben günde 50 kişinin mülakata gireceğini ve ortalama 5 dk süreceğini düşünüyorum. Kendini tanıtma ve 1-2 soru olabilir. 
- 

evrak teslim duyurusunda mülakat tarihleri de yazıyor mu arkadaşlar biliyor musunuz? 
- 

@pareto06 hayır yazmaz ama son teslim tarihinden kısa bir süre sonra açıklanır. Mülakatlar büyük ihtimalle 19 veya 26 aralıkta başlar ancak kuvvetle muhtemel 26 Aralık. 
- 

whatsapp grubu var mı arkadaslar ? 
- 

Belgeleri elden teslim edebiliyor muyduk öyle bi durum vardı geçen sene hatırladığım kadarıyla 
- 

evrak listesi yayınlandı arkadaşlar. 
 https://www.icisleri.gov.tr/2022-yili-kaymakam-adayligi-sinavini-kazanan-adaylardan-istenilen-belgeler
- 

evrak teslim duyurusu niye çıkmamıştır arkadaşlar? bu konuda bir fikriniz var mı? 
- 

@pareto06 tam ben yazdım, üstüne duyuru çıkmış. kusura bakmayın. 
- 

@hiyerarşi içine doğmuş hocam  
- 

@pareto06 hakikaten enteresan  
- 

Mülakat tarihleri belge teslim son tarihinden itibaren mi açıklanacak yoksa bu hafta içinde de açıklanabilir mi 
- 

@hedeff önceki yıllarla mukayese edersek Aralık'ın 10'una doğru mülakat tarihleri açıklanır. Aralık sonu da mülakatlar başlar. 
- 

@kethüda teşekkür ederim cevap için. Aralık sonunda başlarsa süreç hızlı işler demektir 
- 

@hedeff rica ederim. Daha önce de dediğim gibi, benim tahminim 26 Aralık ama bakanlığın işi belli olmaz. 
- 

Defalarca soruldu belkide Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi için denklik belgesi gerekiyor mu? 
- 

@mülki-amir Gerekmiyor Hocam