2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@antimülakat ufakbir sapma dolayısıyla yarın 10:00 da bu iş tamam dostlar kusura bakmayın bugün için 70/629 da sapma yok .sadece kamera görüntülerinden dolayı ufak tefek proplem ...yağrın herşey güzel olacak
-
@ahmetdeniz111mia aynen bana bir malbora touch blue
-
@ahmetdeniz111mia, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@antimülakat ufakbir sapma dolayısıyla yarın 10:00 da bu iş tamam dostlar kusura bakmayın bugün için 70/629 da sapma yok .sadece kamera görüntülerinden dolayı ufak tefek proplem ...yağrın herşey güzel olacak
Yarın da açıklanmazsa yeni yalan ne olur verilen kalemlerin sayımı bitmedi mi diyeceksin.
-
@ahmetdeniz111mia umarım saçlarımın uzunluğundan ötürü sınavımı yemezler:(((
-
@göokhan28, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ahmetdeniz111mia umarım saçlarımın uzunluğundan ötürü sınavımı yemezler:(((
Evet yüzünüzü kapatmış öyle olmaz
-
@ahmetdeniz111mia 629 doğru çıkarsa yeni Kral olursun gelmezse her zamanki bizim Ahmet
-
@ahmetdeniz111mia görevli, saçların uzun kimlik üzerindeki foto ve çıktıdaki fotoya pek benzemiyor gibisin vs vs dokundurmuştu biraz. o zaman pek ciddiye almamıştıım ama içime kurt düştü şimdi kamera grüntüleri falan deyince
-
@ceterissparibuss yarın belli mi oluyor hocam
-
@ahmetdeniz111mia
Kral, soğuk kışta nöbet tutan muhafıza sorar: “Üşümüyor musun?” Muhafız: “Ben alışığım” “Olsun, sana kaban göndereyim” der. İçeri girince sözünü unutur Ertesi gün kapıda donmuş bir muhafız ve bir not: “Kralım soğuğa alışkındım; fakat sıcak elbise vaadin beni öldürdü”Sınırda olan arkadaşlar bütün olumsuzluklara hazırdı ama siz umut verdiniz dilerim ki haklı çıkarsınız aksi takdirde bu arkadaşların vebali üzerinizde olacak
-
2-3 net neyse de 0.25 veya 0.50 ile elenirsem çok üzülürüm
-
@saystowin, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Son hakimlikte 0.05 ile ilk 300’ e girememiştim. Şimdi de 0.25le olmayacak gibi hissediyorum
-
@ceterissparibuss hocam puanın kaç. Ben de 0.25 le olmayacak hissediyorum da
-
Bende 0,25-0,50 ile olmayacak sanıyorum :))
-
@godot37, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ceterissparibuss hocam puanın kaç. Ben de 0.25 le olmayacak hissediyorum da
Benimki 70.25, 70.50la kapatacak sanki
-
cok heyecanlandık neden açıklanmadı yahu, netim 77 ama acayip korkuyorum, yanlış hesapladım ya da yanlış kodladım dıye, açıklansana da görsek ne olacağını
-
Yani bu umutlandırma meselesini çok büyütmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Taban puan şu dedi diye de kimsenin kimse üzerinde hakkı olacağını düşünmüyorum. 70'de kalır dedi, bir kişinin puanı da 70,75. Yarın açıklandı 71,5. Eee yani şimdi ne vebali olacak ki. Zaten açıklandığı ana kadar herkes 4 gözle tabanı bekliyor. Kritik durumda olanlar oturup mülakata çalışmıyor.
Geçtiğimiz yıl ben 77-23 bekliyordum. Taban puan 75'te kaldı. Benim 75-25 geldi. 2 eksik. Sonuçların açıklandığı ana kadar bir kelime mülakat hazırlığı yapmadım. Nitekim geçtiğimiz yıl i içinde ciddi belirsizlik vardı. Taban puanda kalır deniliyordu. Ama sonuç gelene kadar pek mülakata çalışan olmadı. Kaldı ki 74 bekleyip mülakata çalışıp sonuç olumsuz olduğunda bir de fazladan 20 gün dinlenecek vakti de yemiş oluyorsun.
-
2016 yılı Gelir Uzman Yardımcılığı sınavında tek il tercihinin olduğu yıllarda bir anket yaptık arkadaşlar. Hayatımın pişmanlığı diyebilirim. Tam 2 bin kişiden puan topladım. 80'ler, 85'ler havada uçuşuyor. Bursa, Antalya dehşet manipüle edilen iller. Bizim sonuçta da bu iller yüksek kapatır olarak çıktı. Bakın zerre yorum katmadım, zerre hile katmadım, bir tane kafadan şunlarda şu ili yazar diye tahminde bulunmadım. Yaptığım tek şey 2 bin kişi de 80 puan üzerinde 10 kişi Bursa yazdıysa, 10 bin kişi de bu oran 50 kişi olur. Basit matematik oran - orantı meselesi.
Tabi sonuçlar bir açıklandı. Bursa ne 80'i, Antalya ne 80'i. En düşük kapatan yerlerden biri Bursa oldu
73 küsur. Tabi o dönem sınava katılamaya hak kazanamayan arkadaşlar neler neler söyledi. Vebal aldın dendi, eşi sınava girecek o yüzden manipüle etti dendi, sen bu sonuçları tuvalette mi hesapladın diyen oldu. Oldu da oldu...O gün bugündür anket, tahmin, söylenti bunların hiç birine itibar etmem. Sonuçların 2 türlüsüne de hazırlığımı yaparım. Genelde de olumsuz olan sonuca. Kimsenin de vebal aldığını düşünmem, kimseye de bu konuda sitem etmem.
-
Aradan bir zaman geçti. TY forumdan bir dostumuz özelden yazdı. Hocam Gelir Uzman Yardımcılığı sınavında yaptığınız anket benim yazacağım il'i değiştirmeme sebep olmuştu. O zaman size kızmıştım. Ama bugün o sınava giremediğim .için Kaymakamlık sınavına daha iyi bir hazırlık yaptım ve bize nasip olmuştu. Yapılan ankette hiç bir kötü düşünceniz olmamasına rağmen, milletin kötü niyetinin faturası size kesilmişti. Kusura bakmayın, her şey için çok teşekkür ederim, bir çok meslekte çok yol gösterici oldu TY Ekibi şeklinde mesaj atmıştı. Durum böyle dostlar, yeri gelmişken...
-
Yaşdık 2020’de onu da yaşdık 417. Sıra
-
@kaimakamaday, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Yaşdık 2020’de onu da yaşdık 417. Sıra
İnşallah tekrarı olmaz