2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
İnanılmaz hızlı bir şekilde haftaya başlıyor olması şaşırtıcı. Ay sonu diye tahmin etmiştim.
-
Nerde o eski günler, heyecanla sonuç beklenen...
-
@109-dönem evet çok ilginç gerçekten
-
bu hafta gelir mi sonuçlar acaba? gelse de görsek boyumuzun ölçüsünü:)
-
Eskiden sonuçlar beklenirken ileti yoğunluğundan gecilmezdi buralar...
WhatsApp Grubu varsa mesaj olarak atarsanız sevinirim. -
Duyumu olan var mı arkadaşlar
-
sanki daha erken gibi geliyor.. bir hafta oldu. önümüzdeki haftalar daha muhtemel gibi geliyor, hadi hayırlısı
-
En erken 20 Ocak tarihi ön planda. 27 Ocak veya 30 Ocak tarihlerine de sarkabilir durumlara göre. Fakat Şubat ayına sarkacağını sanmıyorum.
-
@mia00006 normal şartlarda bu hafta ihtimal vermezdik açıklanmasına. 27 Ocak ve sonrası beklenti başlardı. Ancak mülâkat belge teslim süreci ve mülakatların önceki yıllara nazaran gözle görülür şekilde hızlı gerçekleştirilmesi bu haftaya odakladı biz bekleyenleri. İnşallah ön plana çıkan tarih 20 ocakta süreç sonlanır. Yolumuza bakarız
-
@109-dönem Bakanlığın Kaymakamlık, İçişleri Uzmanlığı, Kontrolörlük, Dernekler Denetçiliği, İl Planlama ve İl Göç olmak üzere 6 sınav ve mülakat süreci birlikte yürüyor. Zaten dediğiniz gibi belge teslim vs. süreçlerin çok kısa sürmesi bir an önce bu işi bitirmek istediklerini gösteriyor. Bu kadar yoğun bir alım temposu göz önünde bulundurulduğunda, artık son aşamaya gelen Kaymakamlık tarafını bir an önce bitirmek ve açıklamak isteyeceklerdir. O sebeple 20 Ocak bana daha mâkul geliyor.
-
Bakanlık sitesindeki takvim şu şekilde. Buna göre 20-25 Ocak arası Kaymakamlık mülakat sonuçlarının değerlendirilmesine ayrılmış olabilir mi? Diğer ihtimal 10 Şubat sonrasını gösteriyor gibi.
16-20 Ocak 2023 : Stajyer Kontrolör Mülakatları
25 Ocak - 03 Şubat : İçişleri Uzman Yardımcısı Mülakatları
06 - 10 Şubat 2023 : Dernekler Denetçi Yardımcısı Mülakatları
27 Şubat - 17 Mart 2023 : İl Planlama Uzman Yardımcılığı Mülakatları -
Bu yil gec aciklanacak gibi.
-
Son duyumlara bakılırsa 20 Ocak artık ihtimal dahilinde değil gibi görünüyor.
-
Nedense Bakanlığın ayni anda birde çok mulakat sürecini yürütmesi ya da yeni ilanların gelmesinden dolayı bir kişinin aynı anda birden çok listede olmasını engellemek için, il planlama başvuruları da bitip şubatın 4 veya 5 inden sonra açıklanırsa eğer yukarıda bahsettiğim nedenden dolayıdır. Aslında mantıklı bir durum, aday 4 listede olacak sonra kaymakamlığı seçecek eee, diger adaylara yazık olacak. Ki bu durum 20 Ocak ile 4 Subat arasında, sonuç belli olursa yorumum çürüyecektir.
-
Haftaya cuma bekliyorum ben diğerleri fazla detay düşünceler arkadaşlar referansı baskın olan alınacak hepsi bu
-
Muhtemelen daha Personel Genel Mudurlugu calismaya baslamamistir, haftaya boslukta calisip Bakan Bey’e arz etse, Bakan Bey’de kurmaylariyla en az 2-3 toplantıda nihai listeyi cikardigini dusunursek subati bulcak gibi sadece tahmin
-
@baybarstr hocam bu gidişle, göç ve guy sınavlarına gireceğiz. Hemen açıklansa da önümüzü görsek hemde diğer adayların hakkini yemesek.
-
Şubatı bulacak gibi.
-
25 ocakta bu süreç biter yeni ilanı bekleyebiliriz bizi bilen bilir
-
Şubatı bulmaz gibi dostlar bu hafta neticelenir diye düsünüyorum