2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
16-17 Şubat
-
@dayım42 tahmin mi duyum mu hocam
-
kaymakamlık mülakatına girip de kontrolörlük mülakatına girmiş veya içişleri uzmanlığı mülakatına girecek olan var mı ?
-
@dayım42 yapma dayım etme eyleme yürek dayanmaz o vakte kadar
-
@dayım42 Hissettiğini yazmış gibisin dayıcım.
-
Duyum ve düşünce her ikisi de var.
-
Kaç kişi burda yoklama alalım mı..)
-
@amirim-0, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Kaç kişi burda yoklama alalım mı..)
hocam duyum var mı?
-
@amirim-0 buralar eskisi gibi değil hocam pek kimse kalmadı buralarda
-
@amirim-0 amirim senden mulakat sonuç listesini eklemeni bekliyoruz, duyumdan öte artık.
-
@111ahmet_deniz yeni ilanı beklemeye başlayalım mı:)
-
@109-dönem, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@amirim-0 buralar eskisi gibi değil hocam pek kimse kalmadı buralarda
Burdakilerin cogu goreve baslamistir
-
2022 yaz ayında meslekten atılan çok olduğu için, 200 kişilik alıma çıkmıştı, bakanlık. Hatta o dönem 110. Dönemlerin vekaleten göreve gittikleri mulki amırlıkte ciddi bir sayıda azalma olduğu şeklinde bilgiler almıştım o dönem ve durum gereği olarak bakanlık ilan sınav vs derken süreci hizli yürüttü. Lakin mülakat sonucu açıklanmaya gelince süreç birden yavaşladı, bunun mantıksal açıklamasını yapabilecek var mı?
-
@amirim-0 duyum var mı hocam
-
konuya vakıf olmayarak soruyorum. güvenlik soruşturmaları ağır ilerliyor ve bundan dolayı sonuç açıklanma süreci yavaşlamış olabilir mi?
-
Güvenlik soruşturmaları gectigimiz hafta tamamlandı sanırım
-
@heisenbergww Güvenlik Soruşturmaları tamamlandı bilgisi ışığında ve Bakan Beyin bu hafta genel olarak Ankara'da olduğu göz önünde bulundurularak, 27.01 Cuma günü akşamına nihai listenin açıklanabileceği varsayımında bulunmak yanlış olmayacaktır.
-
son bilgiler ışığında en iyi ihtimal haftaya kaldı sanırım. açıklanacak olsa listeler hazır bakanın imzasını bekliyor duyumları düşerdi. 4.mülakatım hiç açıklanacak hava yok.
-
@mia00006 güvenlik soruşturmaları tamamlandı mı?
-
@heisenbergww Cok daha once tamamlandi aslinda, aciklanmasi Subat 15’i net bulur.