2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ
-
Buraları hareketlenlendirelim artık.Yakın zamanda açıklanır mülakat tarihleri.
-
Nisanın ilk haftası mülakat tarihleri açıklanır, nisan sonu da mülakatlar biter diye düşünüyorum.
-
@Harun-Resid inşallah öyle olur kardeşim.En son yapılan alımda mülakat mayısın başında olmuş.5 gün sürmüş ve 5.günün sonunda sonuçlar açıklanmış.
-
nisan sonu olmasın ya düğünüm var temennileri mayıs ortalarına doğru çekelim arkadaşlar
-
@harmenihas benim de nişanım var da itina ile ertelerim yani
-
Benim temennimde 17 Nisan'da başlar ins. Yeter bu kadar issizlik belki burda yüzümüz güler biran önce
-
@Harun-Resid tuzun kuru Harun düğünü ertele de göreyim
-
çok güldüm @harmenihas
-
Bugün başkanlığı aradım, şuan bilgimiz yok dediler. Daha önceki senelerde en geç bir aya kadar mülakat tarihleri açıklanmış.
-
Belge tesliminden sonra 1 ay içinde mi açıklanıyor kardeşim ?
-
Bizim mülakat mayısın ortasını bulur. Ne kadar geç o kadar ii. Şu hakimlikle kaymakamlık açıklansın da sayıştay mülakatına gelen kişi sayısı azalır
-
@Asımın-nesli Yazılı sınav sonucunun açıklanmasından bir ay sonra. Bazı yıllar 20 gün sonra açıklanmış.
-
Bu sene bence güvenlik soruşturması çok uzayacak ve o bitmeden mülakat tarihleri açıklanmaz
-
@KNUT-Wicksell kaymakamlık ve hakimlikte daha fazla kişi olmasına rağmen öyle uzun bir süreç olmadı inşallah burda da uzamaz.
-
Benim araştırmalarıma göre mülakat 5 gün sürüyor ve 5. Günün sonunda sonuçlar açıklanıyor fakat bu sene süreç farklı gibi.İnş bizim süreç sekteye uğramaz ve her şey süresinde açıklanır.
-
Mülakat 5 günde biter orda sıkıntı yok. Mülakat mayısın ortasından önce yapılmaz bence
-
Bence mümkün olduğunca uzasın. Hakimlik müşakatları olsun 5-10 kişi bile avantajdır bi de kaynakamlık var tabi
-
@KNUT-Wicksell 2014 alımında 15 kişi mülakata girmemiş. çok önemli bir faktör
-
Onu diyorum işte dostum. 15 gün sonra 135 kişi ile mülakata gireceğime 1.5 ay sonra 115-120 kişiyle mülakata girmeyi yeğlerim. Bi de sayıştay fazla bayan almıyor die biliyorum. Listede de 20 bayan var galiba.
-
Siyasi referans mı Liyakat mı ön plana çıkar sizce?