nufusa 1200 kisi
-
Alinacakmis bu gunlerde ilan gelecek yaziyodu dun okudugum haberde. Bu ilan iibf nin isine yararmi birde cok cahil bir soru soracam gumruk kyk ptt guy ilanlari var bize suanda benim p3 sirasi 4900 falan onumden epey kisi gtmis olurmu bunlarin bana artisi cokmu azmi yani su alim sayilari gecmis 2014 e falan gore normal sayilarmi . Anlatabildimmi bilmiyorum :))
-
@keynezyenciii insallah gelir ilan hocam..etkide tabikide fazla olacak tahminin en az 1500 kisi onunden gider
-
Nufus alimi iibf mi olacak bilen var mi?
-
Nüfus müdürlüğü personel alımında ön lisans kadroları da olacaktır, lisans kadrolarıda.
-
@kml
Peki..maasi sartlari hakkinda bilginiz var mi hocam? -
@rlg maaş şartlarını tam olarak bilmiyorum ama çalışan bir tanıdığım aldığı maaştan memnun değildi yakın zaman önce şef oldu bin tl maaş artışı alıp rahatladı.
-
@kml
Tamm hocam tskler -
@rlg rica ederim.
-
eski ilanlara baktığımda pek iibf kadrosu göremedim , bize de düşer mi acaba bişeyler?
-
Aynen totti bende gormedim genelde iki yillik sanki. Bizd e iibf yizya basinda memur olan herseye sahip cikiyok :))))
-
@keynezyenciii fena olmaz mıydı 300-500 kişilik memur alsalar kyk da tüm lisansa gitti zaten moraller bozuk
-
Vhki 4001 mi yoksa iibf olarak mı alıyo
-
@kpssmağduru genelde vhki kadroları iibf çıkıyor ama 4001 alan memurluklarda oluyor kurumun insiyatifinde
-
@totti hocam umarım iibf alır. Nedir bu iibfnin çektiği
-
@kpssmağduru puan kaç kardeşim
-
@totti 80.1 maalesef. Sizin,?
-
Nufusta gitti desenize onlisans aliyorsa puff
-
@rlg büro yönetimi önlisans hocam. Vhki iibf veya 4001miş
-
@kpssmağduru