GUY MARDİN
-
78 ile yazmayı düşündüğüm bir yer
-
Sgk dntmnyrd açıklanmazsa 89.013 le başvuracam
26-27 nisana kadar bekleyecem. Daha fazla kardeşimizin umudu yeşersin diye.
Birde ben bu puanla başvuracam diye yüksek kapatacak diye birşey yok. Memleketim. Ya nasip deyin ve gönlünüzden geçen ili yazın. Kimsenin sözlerinede itibar etmeyin. Derslerinize yoğunlaşın. Birde tweetir etkinliği yapılıyor arada, sgk dntmnyrd açıklanması için destek verirseniz sınırda olanlar daha fazla listeye girmiş olacak. -
@Stigltz hayırlısı olsun hocam.Benim şu anda senin memleket ağır basıyor
-
@Kutyler hakkında hayırlısı olsun kardeşim
-
Ben de Mardin yazıyorum. Mardin 'e Sezen Aksu'yu getirecem konser verecek
-
bende mardin grubunu görünce yazmak için üye oldum.77.1 puanım bende mardin yazıcam.terör bölgesi diosun kimse yazmaz diyosun ama yine batıdan yüksek kapatıcak gibi gözüküyo.@oguzidane severiz sezen ablayı ama dur önce biz gidelim kardeşim
-
Gel Mardin Gel yok mu artıran 30 olduk
-
Gel Mardin Gel yok mu artıran 30 olduk şimdilik. Kendini saklayanlar filan Mardin 76yla kapattı arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun
-
76.5 ile yazıcam. mardinli var mı aramızda.bazı sorularım olacak ona da
-
77.8 mi ne demiş birisi nişanlısı öğretmenmiş mardin'de. o da yazacakmış. memurlar net 'te yazmış. iki kişi daha yazmış onun gibi. ya feyk atıyolar ya da ankara'dan riskli olmaya başladı mardin
-
@zodyak buyur kardes
-
ya bırakın artık şu insanları mardine çekmeye
-
Yeter artk gerçektn
-
Mardin'den uzaklaşmaya başladım bugün
-
Bende korkmaya basladim gecmsite bitlis bingöl gbi olmaz insalah
-
@Stigltz kardes mardinin neresinden
-
@milton-fiedman aslen mardinliyim ama Mardin'de oturmuyorum. Mardine yakın bi ilçede ikamet ediyorum. Mardinle ilgili merak ettiğin birşeyler varsa cevaplayabilirim
-
Ben vazgeçiyorum mardinden arkadaşlar
-
@zodyak hayırlı olsun ben hala düşünüyorum
-
Hayırlı olsun Ben Mardin'i yazdım tamda düşündüğüm gibi.Var mı başka Mardin yazan