Tekirdag düşünenler
-
Tekirdağ düşünenler in sıralaması nedir
-
Kimse yokmu ya
-
Ben 86,78 ile dusunuyorum.
-
Merkeze az alıyomuş. Akrabalarımıza yakın risk edip yazıyım dedim ama. Merkeze az alınca vazgeçtim gibi.
-
Evet hocam sikinti biraz ya 7 alim cok az
-
Malkara muratbey için kasaba tarzı dediler. Tekirdağından en güzel yeri merkezi zaten. 50 kişiden 7 kişide az gerçekten
-
Gerci corlu da gelismis bir yer digerlerine nazaran ama tabi merkezin yerini tutabilir mi orasi tartisilir
-
Orayı tam bilmiyorumda merkezine gitmiştim. Memleketime yakın ve akraba var diye düşünüyodum. Puanımda kritik zaten ama hepsi merkeze alınsaydı yazardım yinede aklımda kalmasın diye
-
Puan kacti hocam?
-
Bu ileti silindi! -
Olur ya da olmaz deyip ne sizi ne de bir baskasini yaniltmak istemem. Herkesin hakkknda hayirlisi olsun.
-
Benimrde alternatif düşündüğüm yer bakalım hayırlısı
-
@merkantilist hocam sizin puan kaç acaba
-
Bende tekirdağ düşünüyorum ama mecburiyetten puan 78... 80 üstü neden tekirdağı düşünüyor anlamış değilim. Merkez harici köy gibi bir yer , merkeze alım da sadece 7 kişi bana garip geliyor. 80 ve üstü garanti istiyorsa istanbul yazsın bence çok güzel şehir
-
Kurum sınavı faktörü var 80+ olmak ile 75olmak kurum sınavında fark etmiyor
-
Kurum sınavları ortalama aynı kapatıyor geçen donemlerde iller 78 79 bandinda iken tekirdağ 80 veya 81 ile kapatmıştı. Uçurum olmuyor ankara izmir hariç. Ben de tekirdağ yazacağım puan 80.3 sebebi de memleketime en yakın alim yapan yer orası
-
@merkantilist tekirdağ lidere oynadı 81 ile
-
@Duesenberry hocam sizin kaç
-
Tekirdağ lidere oynadığında İstanbul 850 ile alım yapmadı yalnız şimdi Marmarada il çok
-
@selda hocam mesajıyeni ggördüm 83 benim. Ben yazılıyi düşündüğüm icin tereddütteyim yanlış anlaşılmak istemem