5 kişilik Guy illeri
-
5 kişilik alım yapan illeri düşünenler var mı? Riskli ama Ardahan Artvin Rize Kars Muş Bayburt var yazmayı düşünenler puanları yazsa fikir almaya çalışıyorum. Lütfen gerçek puanınızı yazın, yalan yanlış puanlarla insanları yönlendirip kul hakkına giriyorsunuz bence. Benim 77.2 Artvin Rize, gelir mi tereddütlüyüm.
Sınır illeri de var aklımda ama bu illeri çok merak ediyorum -
kars, muş ve bayburt bence 75-77 bandında kalacak gibi. son 25. adayın puanı max 77. hakkınızda hayırlısı olsun
-
5 kişilik alımlarda puan o kadar iner mi acaba ? Zannetmiyorum Rizeliyim puanım 77.3 ama hiç düşünmedim Rize yi yüksek kapatır diye rahat yer çünkü buraya gelen kral gibi yaşar daha ne diyim
-
@muratb evet bence de rize yüksek kapar gibi. hem karadeniz'in en güzel şehri hem de artvin haricinde açılan karadeniz ili yok. en yüksek kapayacak 1 izmir, 2 rize .))
-
@furkanbey artvin arhavi ye alıyor olması da ayrı cezbedici zaten rizeyi geçince 20 dakika sonra arhavi .. en rahat yer bu ikisi bildiğim yerler olarak söylüyorum puanım olacaktı da yazacaktım ama yok 77.3 ile buralar bana hayal
-
ardahan muş batman. bu üçü en az konuşulan yerler süprizi bunlar yapar
-
Bayburt'u yazacak arkadaşlara şimdiden başarılar.85.5 le BAYBURT yazıcam. @durumny
-
Ardahan kacla kapatir acaba