GUY İl Tercihi Anket
-
Niye Bursa arkadaşlar niye herkes gözünü Bursa ya dikti
-
@krueger burdada Bursa birinci
-
@Antimülakat yok hocam ben yanlış anlattım tabiki 81 ilde bizim bir farkı yok sadece şunu merak ettim il tercihinde kendi memleketimizi tercih etmenin olumlu veya olumsuz bi durumu oluyor mu mülakat ekibinin nezdinde.örnek veriyorum bayburtlu birinin bayburtu tercih etmesi gibi
-
@zweig hocam puan sistemi ve hangi ilin kaça düşeceği bilinemediği için çok problem olmaz. Ama ikamet ettiğiniz yerin mülakatına girecek olmak, kurumdan ayrilmanızı zorlaştırır, bu nedenle ufakta olsa bir avantaj diyebiliriz.
-
@Antimülakat anladım hocam çok teşekkürler
-
diyarbakır
-
Arkadaşlar Tekirdağ yazacak olan varmı sizce 75 e gelirmi
-
Sakarya.
-
@Fabrizio bende 80.8 ile sakarya basvurmayi dusunuyorum.sizin puaniniz kaç acaba?
-
@2017guy Hocam en ufak yalanım yok 2016 p35 83.89 puanım.
-
@Fabrizio anladım hocam hayırlısı olsun benim biraz riskli olucak zaten farkındayım ama yinede yazcam 80.8 puanla.
-
89'la antalya'ya başvuracağım.
-
79.5 puanla Tekirdağ mı yoksa istanbul a mı başvurmak daha mantıklı?
-
@reis-ül-guy bende orayı istedim ama o kadar çok yüksek yazıcakları duyunca istemeye istemeye vazgeçtim. Sanırım bnde istanbulu yazıcam
-
79 ile urfa
-
bursada rakiplerim sağlam olcak gibi emek verene başarılar : )
-
bursa neden bu kadar talep gördü ki bu sene
-
@hgrotius geçen yıl yaşanan 73 çok şey vadediyor hocam. Katılım az tabi, katılıma göre yüksek, geneli yansıtmaz anketler ondan eminiz.
-
........
-
Arkadaşlar Erzurum hakkında ne düşünüyorsunuz...kurum sınavına girişte taban puanı hakkında