Öyle bir yer var ki... Gezdim, Gördüm, Yedim, İçtim Sana da Tavsiye Ediyorum...
-
@davetsiz tabii onlari da gorun derdim ama simdiye ermistir karlar, cildir gölünün yuzeyi de erimistir. Ocak ayi sogugu bol ama kışı doruklarinda yasamak icin ideal zaman zannimca
-
Dünyada cennet Kaz Dağları.
-
İzmir'de yeni bir yer keşfettim. Anlatmazsam olmaz, Tire ilçesi. İzmir'in deniz kenarı olmayan, İzmir'den biraz farklı bir kültürü olan küçük ilçelerinden bir tanesi. Hani şu köftesiyle meşhur olan ilçe. Aslında Tire, Ödemiş ve Kuşadası birbirinden bağımsız düşünülemez. Triyanon gibi bir durum var: Ödemiş'te hasat toplanır, Tire pazarına götürülür orada müşteriler alır ve kuşadası limanından da diğer polislere
-
@Antimülakat Selçukta yaşadığım yıllarda Tireye köfte yemeye, oradan da Ödemişe kar helvası yemeye giderdik (110km) sonra akşam Gölcük dağına çıkar göl kenarında çay içer eve dönerdik (110km) gençken insanın gözüne gelmiyor valla. şimdi düğün var deseler gitmem o kadar yolu.
-
@Antimülakat ne kadar olmuş hocam tire köftesinin kilosu? en son 2015'in temmuz'unda gelmiştik gayet makul 50 liraydı; o tereyağı nedir o köftenin lezzeti nedir
-
@furkanbey valla porsiyon yedik hocam da çok matah bulmadım ben açık söyleyim. Bana sorarsan kasap köfte veya inegöl köfte çok daha lezzetli. Ben çok lezzetli bulmadım.
-
Bu başlık biraz hareketsiz kalmış. Doğuyu gezen var mı aranızda? Ağrı, Van ve Iğdır civarında İshak Paşa Sarayı ve Ağrı Dağı dışında nerelerde var?
-
@antimülakat hocam gidebilirseniz Batum diyorum. Yaklaşık 300-400 km ama görülmeye değer.