BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Arkadaşlar ne zmn açıklanır bilmiyorum ama bnm sınavıma giren gözetmen bol puan vererek okuyacaklarını, hatta diğer derslerin yüksek olması kaydıyla 50"de hatta 45"te kalınması halinde tamamlanabileceğini okuyanların esnek davranacağını söyledi. Ztn sınav içinde 15-20 dk sınav sürelerine ek yapılmasıda esneyeceklerinin göstergesiydi. Çok az katılım olması, ve buna ek olarak bnm c.tesi ilk oturumumda sınıfta 20 kişi varken pazar son oturumda 8-10 kişi kalması onlarında bayağ dikkatini ve kafalarını karıştırmış anladığım kadarıyla.
-
Bütün gozetmenler iyi kötü yorum yapms bizm snftakiler hicbir yorum yapmadılar ama diger snftaki arkdaslara 15-20gune okuruz denmis. Giren sayısı özellikle ing oturumunda o kadar azdı ki çok şaşırdım ing girmeyen otomatik elenecegine göre cok az kişi oldgu icn bol puan vermeleri azm diye düşünüyorum umut ediyorum
-
@iyimser16 siz bankacılık uzman yardımcılığına mı başvurdunuz
-
@Onceuponatime aynen hocam bankacılık uzmanlığına girdim
-
hukuk ing- muhasebeden hiç bir sıkıntı yok ancak iktisat hafiften sallantılı ama her gün yatarken hesap yapıyorum kafamdan bazen 60 buluyom bazen 65 buluyom bazen 55 bakalım inşallah 60 ı alırız iktisattan
-
@Lex-fori Benim o İngilizceden sonra pek umudum yok doğrusunu söylemek gerekirse.
-
@Lex-fori ben de seninle aynı durumdayım hocam? Hangi sınava girmiştin? Murakıplık?
-
@Keymarsh aynen murakıplık hocam
-
@iyimser16 hocam yazdıklarınızdan yola çıkarsak, rakiplerin azalması şansımızı arttırır. Ben muhasebeden tereddütlüyüm. Diğerleri nispeten daha iyiydi. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@Onceuponatime hocam valla banada öyle geldi muhasebem kötüydü ama böyle olunca bi umut doğdu içime Hukuk ve ingilizce sınavlarında da durmadan yazın bişeyler boş kağıt vermeyin sakın dedi
-
@iyimser16 Sizin söyledikleriniz, 45ten 50den 60a tamamlama durumu da muhasebe için bana umut oldu hocam ️ Kağıtlarınızı boş vermeyin, muhakkak doldurun gibi cümleleri benim sınava girdiğim sınıftaki gözetmenler de sıkça dile getirdiler. İlk klasik sınavım olduğu için kesin konuşamıyorum olur veya olmaz diye. Test olsa en azından bir fikrimiz olurdu. Girdiğimiz son sınav olur umarım diyemiyorum çünkü yakında guy var. Burası belli olmadığı için ona da gireceğim mecburen.
-
@iyimser16 ins ingilizce icinde gecerlidir hocam digerleri nispeten gecer ama ing icin tereddutluyum
-
@Onceuponatime aynen daha guy da var ve bn hangi ili yazacağıma karar dahi veremedim:( hocam inş iyi bi sonuç gelecek gbi muhasebeden şöyle 50"yi bulabilirsek, @hulyayasar hocam asıl ingilizce için söyledi ztn kesin yazın bişeyler yardımcı olacaz diye sanırsam ingilizcede birçok kişinin sıkıntı yaşayacağını öngördüler, hatta sınav çok zor değildi demi çekinip girmeyenler çok şey kaybetti dedi güldü Toplam 4 gözetmen vardı pazar günki bayan çok konuşkan değildi ama diğer 3"ü çok güzel insanlardı güleryüzlü anlayışlı inş kazanırızda üstatlarımız olurlar.
-
@iyimser16 bizim gorevliler hic konusmadi iki gunde garil tek korkum ingilizce ,sinava girmeden bankacilik ile ilgili kelime ezberledm 4-5tanesi cikti ondan biraz yaptim ve gercekten kurumun ismini duyunca korkuyorsun ama sorulari kismen kuruma gore kolay geldi bana
-
@iyimser16 ins hocam kazanirizda nasip olur. Guy icin ne dusunuyorsunuz hocam ben memleket diye antalyda kararliym:)
-
@hulyayasar hocam bnde antalya, bursa arasında çok gidip geldim ama antalya yazacam gbi görünüyor.
-
@hobbes84 benim sınıfımda ilk gün 20 kişiden fazlaydı. Ancak pazar günü 10 kişi ya var ya yok
-
@iyimser16 hocam gerçi önemli olan sıralama. Hepimizin puanlarını bol verip barajı geçirseler de alacakları kişi sayısının 4 katı arasına giremezsek, barajı geçmişiz ne fayda... En iyisi hayırlısını dileyelim, bekleyip görelim.
-
@Onceuponatime BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017) içinde söyledi:
katı arasına giremezsek, barajı geçmişiz ne fayda... En iyisi hayırlısını dileyelim, be
4 katını mı mülakata çağıracaklar hocam kesin mi bu bilgi
-
@Lex-fori kesin bilgi hocam.Ancak her bolumden 60 genelde de 70 ortalamayi saglayamazsak 4 katini doldurmak zorunda degiller.Kurumun insiyatifinde.
Ben sinava katilip katilmama konusunda cok kararsizdim finans kismi gozumu korkutmus ve calismamistim da ama cok genel sordular.Tek tereddutum muhasebeden.Hazinenin sigorta denetleme sinavinda daha once hic monografiyle karsilasmamisken 45'i gormustum.Bu kez tecrubeliydim.Hakkimizda hayirlisi belki olur.Olmasa dahi (evet cok uzulurum ama) o sevecen iyi niyetli bddk calisanlarinin iyi niyetine sahit olmak bu sinavi tecrube etmeye degerdi.