Rahat olun gençler, tercihini yap'taki arkadaşlar bu yılın başında DPB ve BTK'da alım hazırlığı var demişlerdi. DPB yaptı ama BTK'nın ilanı vermesi ağustosu buldu. Gerçi o kurum ilanı erteledi ama bu da sürpriz bir durumdu. Yani zırt pırt yok efendim kemer sıkacağız, alımı azaltacağız zaten memur şişkinliği var diye sitem eden bakanlarımız varken bunların en başını maliye bakanımız çekiyorken bizimkiler ne yapsın @Selim-Ertürk ? Memurlar net gibi her tıklamada hayvan gibi reklam alıp saçma sapan trollere, dershane reklamcılarına pirim mi versinler? Varsın duyum paylaşmasınlar ama biz İİBF'liler için seviyeli, düzgün bir forum imkanı sunsunlar... Hem burada en azından mesaj silme ve değiştirme fonksiyonları var. Orada bunlar bile yok. Sırf daha çok tıklansın, post sayısı artsın, reklamlardan kazanalım şeklinde ticari bir zihniyet dönüyor. Doğru dürüst sorunlar dile getirilmiyor. Aynı sorular yüzlerce kez soruluyor. İyi bir şey yazılsa bile birden eksilenmeye başlıyor. Ben bu siteyi kuran arkadaşlara güveniyorum.