Ziraat Bankası alım yapacak mı?
-
@duranvarlık bugun ziraat bankasında şube müfürü olan birisiyle konustum kendisinin dediğine göre banka alım için bir gündemleri yokmus hatta içerden ihtiyaçlarını Karşılama gibi planları varmıs ayrıca kendisi Bankanın üst düzeylerinden aldığı bilgiye göre Teftiş birimlerini azaltmak istiyolarmış adam böyle konusurken resmen üzüldüm insallah adamın dedikleri dogru çıkmaz da en gec Temmuzda alım yapılır inanın şaşırıyorm küçük bankalar bile ger sene düzenli ilana çıkarken ziraat alım yapmıyo ama bnm Şahsi kanaatim Bankanın cok yaslı personeli var emekliliği yaklaştığı halde çalışmaya devam eden cok ınsan var ve sıra maalesef bıze gelemiyo
-
@cann böyle konuşmuşsa büyük ihtimalle doğrudur, bende üzüldüm simdi. Ziraat'in planları önceden belli oluyor genellikle.İki yıl önce mülakattan elenmiştim sonra bir şekilde bulunduğum ilde şube müdürü ile karşılaştım elendiğimi söyledikten sonra 7 ay sonra katılım için alım olacak demişti ve tam dediği zamanda da oldu. Yani böyle bir konuşma olduysa çok fazla umutlanmayalım derim
-
Yalnız düsünunce ziraat gibi bir bankanın bu kadar uzun süre alım yapmamış olmasi hiç mantıklı gelmiyor. Açılan yeni şubeler ,başka kurumlara geçenler ,emekli olanlar ihtiyaç doğuruyordur elbette
-
ihtiyacı kendi içinden karşılıyorsa karşılanan noktalarda personel eksiği doğmaz mı mantıken?
-
@gariban-guy evet haklısın aslında ama bnde cok anlamlandıramadım acıkcası Teftiş birimlerini nasıl azaltabılırsın ki yenı şube açmadan ki Uzmanlık da veremezsin en fazla mudur yada mudur yard olur ayrıca servıs görevlisi kadrosunu da uzmn yard kadrosuna taşıyamaz diye biliyorm cunku belli departmanlara özellikle pazarlama uzman yard kadrosunda çalışanlar alınıyo diye biliyorm ama daha da fazla kurcalayamadm banka muduru tek bnka burası mı deyince