Kpss Öncesi Açılmasını İstediğiniz Kurum Sınavı Hangisidir?
-
Güzel bir anketi sizler için hazırladık arkadaşlar. Anket sonucuna göre bir değerlendirme yazısı da yazmayı düşünüyoruz. Katılımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar
https://www.tercihiniyap.net/anketler/kpss-oncesi-acilmasini-istediginiz-kurum-sinavi-hangisidir
-
@Antimülakat hocam paylaşımınızı artılayacaktım.. gözükmüyor.. kaldırdınız mı sistemi?
-
@Keymarsh malesef akın akın troll gelince kaldırdık hocam ama çoğunluk isterse konabilir.
-
@Antimülakat bu arada çok yerinde bir anket olmuş.. ama sadece 2 oy kullanılabiliyor sanırsam.. 1-2 tane daha vardı oylamak istediğim
-
@aliveli yok hocam bence yerinde bir karar olmuş.. dediğiniz gibi suistimale çok açık uygulama.. ama nacizane şunu önerebilirim.. artı eksi yerine şu kadar görüldü sayısı olabilir? İnsanlar en azından yazdıklarının görülüp görülmediğini anlayabilir böylece
-
@aliveli sanki forumun tuzu biberiydi onlarda alışmıştık
-
@DELİ-KURT hocam bende seviyodum da eksi alan arkadaşın morali bozuluyor
-
@aliveli troller günlük olarak engellenebilir hesaplari kapatilabilir zaten foruma katılım tarihleri gozukuyor.kimin troll oludugu belli oluyor.onun haricinde yazdığı şey gerçekten begenilmeyen arkadaşda biraz katlanmak zorunda kalacak insanlar gerçekten yazılanlardan hoslanmayabilir
-
@aliveli Sadece artı butonu konabiliyor mu? Tek taraflı belki ama suistimalin önüne geçer diğer yandan kısıtlı da olsa etkileşime olanak sağlar :thinking:
-
Arkadaşlar SGK Denetmen Yardımcılığı (9. Promosyon) ekleyince tekrar anketi yeniledi. Tekrar tıklarsanız, size zahmet net sonucu öğrenebiliriz.
-
@Hayatım-Sınav bu daha güzel olur
-
@aliveli başkan trollerin önüne geçilebilirdi aslında toptan kaldırmak biraz sanki kolaya kaçmak gibi olmuş, bir de bununla ilgili hiç bilgi verilmedi paldır küldür olmuş. evet dezavantajı vardı ama avantajları da vardı diye düşünüyorum
-
@davetsiz hocam kaymakamlık başlığındaki dostlar çok mağdur oldu malesef trollerden, o açıklansın sanırım biraz daha kolay olacak bu işi çözmek
-
@Keymarsh hocam aynı şeyi oylama olmasın diye sınırlı tutmak daha makul oluyor. Yoksa aynı kişi, aynı seçeneği defalarca oylayabiliyor.
-
@Hayatım-Sınav Kpss Öncesi Açılmasını İstediğiniz Kurum Sınavı Hangisidir? içinde söyledi:
@aliveli Sadece artı butonu konabiliyor mu? Tek taraflı belki ama suistimalin önüne geçer diğer yandan kısıtlı da olsa etkileşime olanak sağlar :thinking:
+1
-
@aliveli Kpss Öncesi Açılmasını İstediğiniz Kurum Sınavı Hangisidir? içinde söyledi:
@davetsiz hocam kaymakamlık başlığındaki dostlar çok mağdur oldu malesef trollerden, o açıklansın sanırım biraz daha kolay olacak bu işi çözmek
anlıyorum. şöyle bir öneriyle gelsek; sade artılar olsa, eksileri kaldırsanız ? mümkün mü ?
-
@davetsiz haftasonu çözeceğiz hocam bu işi inşallah
-
@aliveli eyvallah, kolay gelsin