Askerlik tecili için yüksek lisans
-
@Antimülakat hocam ben şimdi kaçağım guy da askerlik tecil tarihi ne yazmayilım. Ben yarın işlem başlatsam direk gidiyorum. Bende düşünüyorumki sınavdan sonra 30 mayıs da askere gitsem sıkıntı olur mu ?
-
@Fişek-MORGEN valla hocam kaçak için ne diyeyim, o konuda bir tarih yapmalısın belli ki. O da sana kalmış artık. Muhtemelen sınav sonrasına kadar sıkıntı olmaz, ondan sonrasında ne olur bilemiyorum.
-
@Antimülakat gib arasak bilgi verebilirler mi acaba.
-
@Fişek-MORGEN birliğine teslim derler.
-
@Antimülakat peki ben mülakata girsem kazansam fakat askerde olsam. Askerlik bittikten sonra gelip işbaşı mı yapıyorum. Burdaki askerlik şubesi böyle bilgi verdi
-
@Fişek-MORGEN hocam bence olur. İşbaşı yapıp hemen birliğe gidebilirsin ya da tecil ederler o aşamada. Spesifik bir durum bilemedim.
-
Özelden yazdım bi baksana kardeşim
-
şu bakaya durumunu biri açıklığa kavuştursa super olaçak..bakaya iken yüksek kazanırsak teçil oluyor mu oluyorsa ne yapmamız gerekiyor
-
@davetsiz hiçbir şey yapmanıza gerek yok hocam sadece bir yüksek lisans programına yerleşin, diğer kısmı onlar hallediyor
-
@hgrotius Askerlik tecili için yüksek lisans içinde söyledi:
@davetsiz hiçbir şey yapmanıza gerek yok hocam sadece bir yüksek lisans programına yerleşin, diğer kısmı onlar hallediyor
normalde öyle fakat bakaya durumu farklı diye biliyorum baskan. yine de sağol
-
@davetsiz Hiçbir problem olmuyor. Bizzat arkadaşım yaptı. 6-7 aydır bakaya durumu vardı. Ben de olmaz diye biliyordum ama oluyormuş.
-
@İNSAN Askerlik tecili için yüksek lisans içinde söyledi:
@davetsiz Hiçbir problem olmuyor. Bizzat arkadaşım yaptı. 6-7 aydır bakaya durumu vardı. Ben de olmaz diye biliyordum ama oluyormuş.
baskan içimi rahatlattın çok sagol
-
İyi günler, askerlik tecil tarihim 2018 de bitiyor ,, 2017 sonbahar ales ile yüksek lisans programlarına basvurma sansım var mıdır ?
-
@fablo var tabiki haziran eylül arası programlara başvurabilirsiniz.
-
@hgrotius Teşekkür ederim mayıs alese basvurmadım ondan dolayı endişelendim
-
mrb ben 2015 haziran ayında lisansı bitirip, 2015 eylül ayında tezli yüksek lisansa başladım, askerlliğim eylül 2017"e kadar tecil edildi ama 2 ay gittim sonra bıraktım yüksek lisansı sadece dönem başlarında kayıt yaptırıyorum yeniden, derslerin hiç birini vermedim, eylülden sonra ben askerliği daha da tecil ettirebiliyormuyum? Bide lisans bittikten sonra 3 yıl daha askerliği tecil ettirebiliyoruz diye duymuştum yüksek lisansla olmazsa o şekilde askerliği tecil ettirebiliyormuyum nedir durumlar? Bilgi verirseniz çok sevinirim.
-
şimdi haziran 16da bitecek tcilim bu süreçte alım olursa basvuramayacak mıyız?Birde alese girmeden paralı basvurulabiliyor değil mi ? yardımcı olursaniz sevinirim .
-
@dumanli merhaba, tezli veya tezsiz tüm yüksek lisans başvurularında bildiğim kadarıyla ales puanı isteniliyor.
-
@dumanli tezsiz de istenmiyor
-
Arkadaşlar kasim 2017 yaziyo celp dönemine bende. Kasimin tamami icin mi rapor gerek yoksa son haftasi filan mi nasi oluyo bu is