Ankara Guy Champions Leage
-
@atiye_4781 ya o kadar anlamli bir ruya gormus ki ilk dinledigimde agladim simdi biraz toparladim ama yani resmen yazma diye bagirmis ruya benim icin ankara ruyasi bitti bu kadar anlamli ruya olmasa kendimi avuturdum kandiirirdim belki ama cok net ruya
-
@msaka hakkında hayırlı olsun o zaman. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Şimdi bir de müfettişlik geldi hadi hayırlısı belki ankara kapısı öyle açılır bize:) işler iyice karıştı gitti. Kpss guy müfettişlik ales bu kadar bekledik hepsi bir anda geldi.
-
@atiye_4781 mufetislikten habeeim yok yaa o kadar guya sardim ki nerde ilan
-
@msaka bakan twitter dan bildirdi Haziran 3 4 sınav. 300 kişi muhtemelen p40 54 57 den alırlar.
-
@atiye_4781 o diil de kurum sinavinda sure ne kadar olcak gecmia yillarda 100 120 dakika oldugu olmus ama 150 dak da olmus
-
@msaka guy da mı süre aynı sistem devam eder diye düşünüyorum.150 dakika olur hatta acaba doğru mı yaptım diye döndüğüm bütün soruları yanlış yapan biri olarak çok bile:)
-
Günaydın. Ne yaptınız Ankaralılar? Fikir değiştiren oldu mu?
-
Guy kariyeri olarak Ankara'nın avantajı nedir arkadaşlar?
-
@huzuri Farklı bir avantajının olduğunu düşünmüyorum. Hatta 82.99 ile korkuyorum yazmaya ama bu sayfaya olan ilgiye bakılırsa pek yüksek de kapatmayacak galiba. Biz de İstanbul yazdığımızda kalacağız.
-
@aüsbf haklısın Ankara ilk başta manipile edildi.Şimdi sessizlik hakim.Bemimde içimdrn bir ses düşük kapatacak gibi geliyo ama.
-
neemiş şampuanlar ligiymiş herkes aynı guy sorularını çözmüyo mu titrettiler bizi korkumdan daha başvuru yapamadm
-
@guyguy ya manipüle ya da ankara guy ders çalışıyor
-
Kimsenin korkutmasıyla korkmam da sıralamayı düşünüyorum sadece. Girememek risk işte.
-
Orasıda ayrı bi kafa karıştırıcı sorun zaten.Bu sınav kolaysa o zaman her yer korksun niye Ankara yani?Geçen sene girenlere diyırum kaç soru aynı geldi cevap tam verilmiyo herkes bi çıkmış sorıları çöz diyoda bn çözüyorım öylede fazla yok aynı soru?
-
@guyguy Aynı değilse de benzer işte. Siz karar verdiniz mi Ankara mı?
-
@aüsbf aynen hocam bende sisteme başvurumu taslak olarak kaydettim sıralama gelir mi diye düşünmekten gönderemedim
-
Arkadaşlar ben de kpss sonrası kitap açmayan biri olarak 86 ile Ankara yazıyorum.
Çalışmazsam (ki motive olamıyorum), kurum sınavını geçemeyeceğim.
Ankara'nın abartıldığına ben de eminim, +90 olan birçok insanın hayali eminim ki guy değildir.
Hayırlısı deyip gönülden geçen yazılmalı bence. Neyin ne olacağı o kadar belirsiz ki, bireysel analizlerden ziyade hislerle hareket edin derim. Nacizane hissimi paylaşayım, 80 küsurat ile Ankara kapatacak;belki daha azı belki daha fazlası, sadece his, asla yönlendirmesin sizi.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, şu kardeşinize de biraz dua edin de ders çalışabileyim.
Liyakatı en fazla olanın her kadroyu doldurması dileğiyle... -
@huzuri 80 üstüde kaç onu kestirmek zor.Eğer 85 olursa çok kişi yanar.
-
@guyguy yönlendirmekten çok korkuyorum, bir kişi bile bunun duyum olduğunu düşünmesin sadece his diye tekrarlayıp 80 küsurattan kastımın, 80,.. şeklinde olduğunu belirteyim.
80-81 aralığı diye bekliyorum. -
İstanbulda sözde yüksek kapatıyor 81-82 ler yetmiyor, ankara deseniz yine sözde çok yüksek kapatıyor..spekülatif yorumlara değilde içimizden gelen şehri yazmak en dogru olanı..Bu şekilde insanlar ankarayı yazmaktan korkucak ve ankara düşük kapatcak.