KPSS Ön Lisans Tercih Soru Cevap
- 

Tercihler için sorularınız cevaplanacaktır. 
- 

Yardımcı olur musunuz 
- 

Önlisans kpss 2016 da 71 puan aldım nasıl bir tercih yapmalıyım ? 
- 

@yasin.cakir hocam öncelikle ilk atamalarda oldukça zor ama 71 ile gerek açıktan mülakatlı alımlar ve merkezide doğu illerini yazın , sertifika ehliyet gibi artılarınız varsa işiniz daha kolay 
- 

@Özlem-Özdemir tabiki buyrun 
- 

@aliveli hocam anestezi bölümünü okudum bilgisayar işletmeni sertifikam b sınıfı ehliyetim var 
- 

@yasin.cakir hocam ek şartların çok iyi puanın düşükte olsa gidersin 
- 

Merhaba kpssden 73.886 küsür aldim.Onlisans Cocuk Gelişimi ve Önlisans Isletme Yönetimi mezunuyum sizce atanma şansım var mı? 
- 

@betularaz alan dışı tercih yapacakmısınız 
- 

@aliveli gerekirse evet farketmez yani 
- 

@betularaz alan içinzor ama alan dışı merkezi veya mülakatlı açıktan alımlarda şansınız var. 
- 

@aliveli tmm tşkler peki bir sey istesem tercih zamanı bana tercih yapar misin dershaneye gitmedim evde 10 gün falan hazırlandım yardimci olacak hoca falan yok yani 
- 

@betularaz tercih dönemleri burdan yine açıklamalar yapcam , açıklayıcı yazı vs hazırlayacağız. 
- 

@aliveli merhabalar laborant ve veteriner Saglik mezun uyum 66,79 aldim maalesef ki başka hangi bölümlere tercih yapabirim ve atanma sansim ne kadar 
- 

@Seda-Zeki-Örnek 3001 koduyla alan dışı tercih yapabilirsiniz , özel şartlar olan sertifikalar , ehliyet ve ile şansınız düşük ama var 
- 

@aliveli KPSS Ön Lisans Tercih Soru Cevap içinde söyledi: Tercihler için sorularınız cevaplanacaktır. Merhabalar ; Dış Ticaret Menzunuyum 73 Puan aldım Ehliyet ve Bilgisayar Sertifikam Var Atama Şansım Var mı ?? 
- 

@Hasan-BİÇER merkezi atama haricindeki alımları kaçırmayın cte vs , 3001 ile tercih yapacak mısınız! 
- 

73 puan bılgısayar prgramcılıgı atanma durumu? 
- 

@aliveli önlisans muhasebe 80,355 puanım..düşünceniz nedir atanma konusunda..teşekkürler... 
- 

@sema alandışıyı açarsanız atamanız kesin