@aliveli tmm tşkler peki bir sey istesem tercih zamanı bana tercih yapar misin dershaneye gitmedim evde 10 gün falan hazırlandım yardimci olacak hoca falan yok yani
KPSS Ön Lisans Tercih Soru Cevap
-
Tercihler için sorularınız cevaplanacaktır.
-
Yardımcı olur musunuz
-
Önlisans kpss 2016 da 71 puan aldım nasıl bir tercih yapmalıyım ?
-
@yasin.cakir hocam öncelikle ilk atamalarda oldukça zor ama 71 ile gerek açıktan mülakatlı alımlar ve merkezide doğu illerini yazın , sertifika ehliyet gibi artılarınız varsa işiniz daha kolay
-
@Özlem-Özdemir tabiki buyrun
-
@aliveli hocam anestezi bölümünü okudum bilgisayar işletmeni sertifikam b sınıfı ehliyetim var
-
@yasin.cakir hocam ek şartların çok iyi puanın düşükte olsa gidersin
-
Merhaba kpssden 73.886 küsür aldim.Onlisans Cocuk Gelişimi ve Önlisans Isletme Yönetimi mezunuyum sizce atanma şansım var mı?
-
@betularaz alan dışı tercih yapacakmısınız
-
@aliveli gerekirse evet farketmez yani
-
@betularaz alan içinzor ama alan dışı merkezi veya mülakatlı açıktan alımlarda şansınız var.
-
@aliveli tmm tşkler peki bir sey istesem tercih zamanı bana tercih yapar misin dershaneye gitmedim evde 10 gün falan hazırlandım yardimci olacak hoca falan yok yani
-
@betularaz tercih dönemleri burdan yine açıklamalar yapcam , açıklayıcı yazı vs hazırlayacağız.
-
@aliveli merhabalar laborant ve veteriner Saglik mezun uyum 66,79 aldim maalesef ki başka hangi bölümlere tercih yapabirim ve atanma sansim ne kadar
-
@Seda-Zeki-Örnek 3001 koduyla alan dışı tercih yapabilirsiniz , özel şartlar olan sertifikalar , ehliyet ve ile şansınız düşük ama var
-
@aliveli KPSS Ön Lisans Tercih Soru Cevap içinde söyledi:
Tercihler için sorularınız cevaplanacaktır.
Merhabalar ;
Dış Ticaret Menzunuyum 73 Puan aldım Ehliyet ve Bilgisayar Sertifikam Var Atama Şansım Var mı ??
-
@Hasan-BİÇER merkezi atama haricindeki alımları kaçırmayın cte vs , 3001 ile tercih yapacak mısınız!
-
73 puan bılgısayar prgramcılıgı atanma durumu?
-
@aliveli önlisans muhasebe 80,355 puanım..düşünceniz nedir atanma konusunda..teşekkürler...
-
@sema alandışıyı açarsanız atamanız kesin