THY İİBF Mezunu Çalışma Arkadaşları Arıyor!
-
@cgoksin sağolasın hocam Sana da hepimize de başarılar
-
6 mayısta sınav var diye mail geldi bu ne hız
-
@üyeadı5 davet maili mi yoksa sınavın 6 mayısta olacağı mı hocam?
-
@meteboy08 Sayın Adayımız,
İlanımıza yapmış olduğunuz başvuru tarafımıza ulaşmıştır. Başvuru kriterlerini taşıyan tüm adaylar, 06 Mayıs 2017 tarihinde değerlendirme sürecimizin ilk aşaması olan yazılı sınav için İstanbul’a davet edilecek olup detaylı bilgilendirme daha sonra yapılacaktır. Değerlendirme süreçlerinin herhangi bir aşamasında ilan kriterlerine uygun olmadığı tespit edilen adayların süreçleri sona erecektir.
Kariyer hayatınızda başarılar dileriz
-
@meteboy08 sınav olacağı maili hocam değerlendirmeyide daha sonra tekrar maille bildireceklereni yazmışlar
-
Hocam bana da gelmiş. Belli ki kriter gözetmeksizin herkesi çağırmışlar Ama epey hızlı olmuş.. sinav da ne sorarlar bi bilen varsa bilmeyen bu kardeşinize anlatabilir mı??
-
Keşke kpss sonrasında yapılsaydı sınav, pazar günü de ales var gidemeyecek olmak üzücü
-
@üyeadı5 hocam banada aynı mail gelmiş sınav ıcın ayrı bı davet mı gelcek yoksa sınava kabul edılmedik mi tam anlayamadım ben
-
@elainebenes sınav ıcın tam olarak hangı mail geldı acaba ? banada bı maıl geldıde kabul edıldım mı edılmedım mı anlamadım ona gore guy calısmaya devam etcem yada bıraz ıngılzıce bakcam
-
@elahmet yukarıda gönderilen mail geldi istedikleri şarti taşıyanlar için cumartesi sınav yapılacak .çağrılacaklar için tekrar mail ile bilgilendirme yapilacak sanırım
-
@elahmet yds ya da toefl istedikleri halde bi de ingilizce sınav mi yapacaklar.. emin misin
-
Arkadaşlar ben hiçbir şey anlamadım. 6 Mayıs tarihinde İstanbul'da sınav mı var şimdi? Yoksa sınav ile ilgili bilgiyi 6 Mayıs tarinde mi verecekler? Ne adres var ne tarih var. Kafam karıştı şimdi.
-
@elainebenes Hocam cumartesi sınav yapılacak demişsiniz ama sınavın yeri ve saati bile belirtilmemiş.
-
Evet yer ve tarih belirtilmemis.Hem genel yetenek hem ingilizce mi sinav yapilacak.Sadece ingilizce olsa gerilmesek hic.
-
@hobbes84 ingilizce neden sorulsun ki zaten basvururken belge istemiyo mu istiyo.. gecen yıllarda ing. sorulmuş ama o zamanın ilanında basvuru şartı olarak ingilizce gözetmemişler..bence bu sınavda sormazlar
-
ingilizce sorulmayacak çünkü ilanı ilk açtıklarında vardı geçmiş ilanları copy paste etmişler sanırım sonraki gün düzeltme ibaresi cıktı baktım ingilizce kısmı çıkarılmıştı.
-
@angarabebesi o zaman genel yetenek sorulacak mantik agirlikli.zaman sorun olabilir.
-
@hobbes84 aynen yaa malesef zaman sorun
-
Sınav cumartesi günü ama kesin katılacak mıyız bunun bilgisi kesinleşmedi henüz. Bilet kalmayacak
-
arkadaşlar arayıp öğrenen var mı herkese başka bir şey diyorlar. sınav cumartesi mi değil mi?