ANALİZ: ÖSYM Yeni Sınav Sistemi'nde Kim Hangi Oturumlara Girmeli, Hangi oturumlar İhmal Edilebilir?
-
Bu durumun acilen düzeltilmesi gerek 1.oturum cumartesi sabah oturumu mesela ben sadece kamu çözmek istesem diğer 2 dersi beklemek zorundayım 2 saat orda olmak zorundayım rezillik.3 saat robot gibi tutuyorlar salonda süre azalmalı..
-
@magduriibfli hep bir deneme yanılma hocam. Ösym son yıllarda güzel işler yapmaya başladı, AİS programı, takvime uygun hareket edilmesi, geçtiğimiz yıl gelen sınavın ne zaman açıklanacagina dair tarihinde verilmesi gibi. Ama bunun yanı sıra ani değişimlikler ve skandallara da devam ediyor maalesef.
-
SGK ve ÇSGB kadroları için çeko testi kullanılacak çözmemezlik etmeyin sakın
-
Evet haklısınız
-
@RootofAllEvil abi şu çeko için biri tavsiye versin. Iş kanunu çalış dedi bi arkadaş hangi kitap veya soru kitabı alıyım? Ne yapıyım çeko için. 2 gün bakacam sadece, baştan sona çalışmayacam.
Kısacası Çeko tavsiyesi alınır ?¿ -
İktisattan bir tane net yapmam gerekiyor arkadaşlar konu önerecek varmı nokta atış bugüne kadar hiç iktisat almamış biri için?
-
@Nolmuyor tam rekabet, monopolcü rekabet, oligapol ve monopol piyasalarının sözel olarak özelliklerini oku yeter.
-
@Antimülakat çok teşekkür ederim
-
@Nolmuyor Hocam Türkiye Ekonomisi ve Uluslararası İktisat notlarını okusan iki üç kez ezberlesen mutlaka 2-3 tane yaparsın.
-
@Econumist hocam teşekkür ederim
-
@Nolmuyor hocam 1 netten daha çok yaparsın... iktisat okulları büyüme kalkınma sözel konular türkiye ekonomisi... @Antimülakat üstadın dediği gibi piyasaların genel özelliği 7-8 net yaparsın rahat
-
@Keymarsh hocam hiç çalışmadım daha yeni bakıcam birde ünide de ders almadım yeni sistemde 1 net korkusu sardı yapamadsak puan hesaplanmayacak bakalım yapabılcez mi yapamassam korkudan yapamam
-
@Nolmuyor yaparsınız hocam rahat olun.. vaktiniz yoksa türkiye ekonomisini bir okuyun hikaye gibi ztn.. en kötü oradan yaparsınız
-
@Keymarsh inşallah hocam
-
@oguzidane sgk müfettişi adem kaya'nın çalışma sorunları isimli soru bankası var onu alın kalan 1 haftada iş hukuku ve sigorta hukuku sorularını çözmeye çalışın eminim ki 10-15 arası soru yaparsınız
-
Alan için sınav yerleri daha açıklanmadı mı?
-
Sanıyorum pazartesi günü açıklanır en geç
-
@RootofAllEvil eyvallah hocam sağolun.