2016/1 merkezi alım taban puanları için linkler :)
-
@Antimülakat demekki son alim olmasa tek bize acılan 86 kadro olcakti vay be
-
@obiriiibfli ilk üç alımda sadece Çeko mezunlarının girdiği kadro neredeyse yoktu kardeşim. Büyük kısmı 4001 koduyla açıldı alımların.
-
Desenize açıktan alımlara kaldk yine @Antimülakat
-
@Antimülakat 2016 kpss lisan maliye puanım: 82.99008 branş sıralaması 301 atanabilme umudu var mı ?
-
Bu ileti silindi! -
@Antimülakat yorumlarsanız sevinirim
-
@Jan-Arman kardeşim alıma bağlı puan biraz kritik. Maliye sıralamanız kötü sayılmaz ama puan biraz düşük kalmış.
-
@Antimülakat son merkezi atamadan atananın branş sıralaması hakkında bi bilginiz var mıydı olursa 4. atama olur zaten daha da umut yok gibi....
-
87,488 kamu mezunuyum.Ankarada KİT kadrolarina girebilme şansım nedir sizce?
-
@brkakblt05 4001 ile tercih yapıldığı için alım sayısına bağlı olarak girme şansınız var. KİT alımları için biraz sınırda bir puanınız var gibi, ilk alımda KİT tercihinde bulunmanızı, daha sonraki tercihlerde ise puanınızı riske atmamak adına memurluk tercihinde de bulunmanızı tavsiye ederim.
-
@Antimülakat teşekkür ederim.Bu siteyi oluşturanlardan da Allah razı olsun.
-
@brkakblt05 hocam elimizden geldiğince site ve forum sayfamızda doğru, açık, anlaşılır ve faydalı paylaşımlarda bulunmaya çalışıyoruz. Sizlerin destekleriyle daha da güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz, eksik olmayın
-
Aralıkta iibf veya iktisat için kaç alım bekleniyor ?
-
@totti hocam merkeziden çıkan kurumları hesaplayınca bin kişi çokta karamsar bir tahmin olmaz
-
Aralıkta ilk atamada 1000 kişi alınırsa 760 gümrüğe giderse benim 82 ile önümde çok kişi kalmaz :)) ben inanıyorum ya atanacagimiza ben :))
-
Puan olarak yorumunuz nedir arkadaşlar P3 78 puan ile merkezi alımda şans var mı sizce?
-
Kız 82 puanla bana atanamaz diyor herkes sıralamam 2014 un 83 üne denk geliyor ama hem fikir herkes atanamayacaksin diyorlar sen 78 le soruyon
-
@keynezyenciii Yukarıyı okumadım hem nasip bu işler belki sen o puanla açıkta kalırsın 78 işe yarar. Dogru düzgün cevap verip yorum yapın, can sıkmayın. Saygınız olsun önce.
-
SAYGI ÇERÇEVESİNDE İLETİŞİM KURALIM ARKADAŞLAR.
-
@Aslıhan-Göğce yönetici arkadaşlar ile iletişim kurdum en kısa sürede dönüş yapacaklardır size hocam. Pazar günü olduğu için gecikmeyi anlayışla karşılamanızı talep ediyorum sizden. İyi günler dilerim.