Açıklanması Geciken MÜLAKATLAR
-
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin. Bilindiği gibi uzun zamandır gelmeyen ilanlardan sonra şimdi de uzayan mülakat süreçleri nedeniyle mağduriyet yaşıyoruz. Sesimizi duyurmak için bazı etkinlikler yapıyoruz ancak İİBF alımları az sayıda ve birden fazla kurum olduğu için yeterince sesimizi duyuramıyoruz. Bu nedenle mülakat sonucu bekleyen arkadaşlar destek verirlerse bir twitter etkinliği yapmayı planlamaktayım. Bu hafta sonu GUY sınavı olduğu için muhtemelen haftaya pazartesi veya hafta içi müsait bir vakitte olabilir.
Sizden ricam beklediğiniz mülakatı, kaç kişilik alım olduğunu ve kaç gündür beklediğinizi yazmanız.(aynı mülakatı bir kişinin yazması yeterli olur)
Şuanda benim beklediğim mülakat; SGK denetmen yardımcılığı-400 kişilik alım(1600 kişi çağrıldı)-77 gün(mülakat 24 şubatta bitti) olduEğer yeterli destek sağlanırsa kapsayıcı bir tag belirleyerek etkinlik günü herkes kendi mülakat sonuçları ile ilgili kişileri etiketler ve taleplerini dile getirir. Uzun süren mülakat sonuçları kaderimiz olmamalı ben yaklaşık 80 gündür bekliyorum ve sabrım iyice azalmışken bu süreden daha fazla bekleyen arkadaşlarımızda var. Açıklanmamasına bahane olarak güvenlik soruşturmaları gösteriliyor ancak binlerce öğretmen ve polis mülakatları nedense daha kısa sürede tamamlandı. Kamudaki bu çifte standarda karşı çıkmazsak daha çok bekleriz. Ayrıca beklediğimi mülakatlar açıklansa bile yarıdan fazla kişi üzülecek çünkü alınacak kadronun 4 5 katı aday çağrılıyor yani geri kalan kişiler boşu boşuna o kadar zaman bekliyor. Bir de bekleyen adaylar açılan her kadroya başvuruyor ve bir aday 3-4 yeri işgal edebiliyor halbuki alımların azaldığı bu dönemde bir kişilik kadro bile çok değerli.
Sizlerinde görüş ve desteklerinizi bekliyorum...
Beklenen sonuçlar;
SGK denetmen yardımcılığı --------------------------------------------- 400 kişi---- -Mülakat bitiş tarihi: 24 Şubat 2017
Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı ---------------15 kişi-------Mülakat bitiş tarihi: 10 Mart 2017
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı AB Uzman Yrd.(yazılı sınav)----5 kişi---------Sınav tarihi : 7 Aralık 2016
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı-------------23 kişi-------Sınav sonuç tarihi : 12 Aralık 2016 (mülakat tarihi belirlenmemiş )
Dışişleri Bakanlığı Meslek Memurluğu ------------------------------50 kişi-------Mülakat bitiş tarihi: 13 Mart 2017
ÇSGB AB Uzman Yardımcılığı--------------------------------------------15 kişi-------Mülakat bitiş tarihi: 15 Şubat 2017
Kaymakamlık-------------------------------------------------------------------100 kişi-----Mülakat bitiş tarihi: 10 Mart 2017
BTK Bilişim Uzmanlığı-------------------------------------------------------45 kişi------Mülakat bitiş tarihi: 10 Mart 2017 -
İlk ben yazıyorum sanırım cevaben
Duyarlılığın için teşekkür ederim. Gercekten konunun en can alıcı yeri polislik ve öğretmenlik mülakatlar bu kadar hızlı sonuclaniyorken neden A grubu kadrolarda insanlar aylarca sonuç beklemek zorunda kalmaktadır?
Vakiflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı 15 kişilik alıma yönelik olarak mülakat 10 Mart itibarı ile sonlandırılmasına rağmen 63 gündür açıklanamamistir -
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı AB Uzman Yardımcılığı yazılı sınav sonucu. Sınav 7 Aralık 2016'da yapıldı. (155 gün)
Dışişleri Bakanlığı Meslek Memurluğu mülakat sonucu. Sınav 8 Mart'ta yapıldı. (64 gün)
Bir de MSB'den bekliyorum ama o daha yeni yapıldığı için haksızlık etmek istemem. Saygılar..
-
Gümrük mülakat sonucunu onurlu bekleyisimizin yaklaşık 160 küsürüncü günü hayırlı olsun. İsyan etmemek elde değil
-
@ITALIANO-kpss rica ederim hocam inşallah mülakat sürelerinin makul bir zamana çekilmesini sağlayabiliriz
-
verdiğiniz bilgileri bütünlük sağlaması açısından ilk iletime ekliyorum hatalı ve eksik bilgi olursa uyarırsınız
-
@Leviathan açıkçası ben yazarken utandım yazılı sınav sonucunu 6 aydır beklediğimi gümrükzede olduk hepimiz
-
Ayrıca elirtmek gerekir ki : mülakat sonuçlarının uzaması beraberinde sonuç bekleyen adaylar istemeden de olsa puanlarının yettiği her yere başvurarak liste taban puanlarının yüksek kalmasına ayrıca sonuçlar açıklandığı zaman birden fazla kadroyu asil olarak kazanmış olmaları beraberinde doğal olarak birisini tercih edeceklerinden diğer kadronun boş kalmasına yol açmaktadırlar.
Kısacası mülakatlar açıklanması süresi uzadıkça A grubu kadrolarda işe alım sürecinin işlevselliği ve verimliliği zarar görmektedir
örneğin yeni başvurusu yapılan vergi müfettiş yardımcıligi yazili sinavina ve mülakatina katılmayan epey aday olacak .Çünkü muhtemelen bu süreçte epey yerlere geçis olacağı için -
@ITALIANO-kpss söylediklerinize katılıyorum. Guy puanlarının yükselmesini sadece uzun zamandır ilan gelmemesine bağlanıyor ancak açıklanmayan mülakatlarda büyük etken. Zamanında çok dedik ama etkinliklere yeterli katılım sağlayamadık eğer sonuçlar açıklansaydı bazı illerde 2 puan kadar gerileme olurdu. Şimdi sonuçlar bi açıklanmaya başlayacak aynı kişi 2 belki 3 yeri kazanmış olacak.
-
ÇSGB AB Uzm. Yrd. 15 şubatta mülakatlar bitti (bu saatten sonra açıklamasınlar zaten, tadını kaçırdılar)
BOTAŞ Uzm. Yrd. 5 mayısta mülakatlar bitti (mevzuatında 7 gün içinde açıklanacağı yazıyor ama açıklanmadı) -
Gümrük müfettişliği yazılı sonuçlar açıklanmasına rağmen 5 aydır mülakat tarihini açıklamadı.
-
@Godfather ÇSGB uzmanlığı hala açıklamadılar mı sanki bir ara onun açıkladığını görmüştüm heralde başka ünvanla karıştırıyorum
-
@master ÇSGB Çalışma Uzm. Yrd. referandumdan önceki hafta açıklandı. AB Uzm. Yrd. açıklanmadı.
-
Bir dokun bin ah işit derler ya aynen öyle hissediyorum. Bizim durumdan daha vahimleri de varmış mülakat tarihinin belirlenmemesi çok garip. Arkadaşlar belirttiğim formatta yazabilirseniz daha iyi olur özellikle mülakat veya sınav bitiş tarihini belirtin.
-
başlığın güncel kalması
-
hakimlik var iibfden girenlerin sonucu daha bekliyor
-
Dün sınava gidip gelince çok yorulmuşum yeni yeni kendime geldim. Etkinliği talebe göre bugün akşam veya yarın akşam yapabiliriz.
-
@gariban-guy idari hakimlik mülakatı ne zaman bitmişti
-
Ayrıca belirtilmemiş ama bence çok önemli 100 önemli bir rakam çünkü.
100 kişilik kaymakamlık mülakatı da 10 Mart'da sona ermiş sanırım .2 ayı aşkın süredir hala sonuc belirlenmedi. Bence cok onemli ve diğer mecraları da etkileme durumu var
-
BTK Bilişim Uzman Yardımcılığını da ekler misiniz? Mülakatlar 10 Mart 2017 tarihinde sona erdi.