2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@guyman Buna hiç şüphem yok canım kardeşim. Ben de senin samimiyetine sığınarak sakalastim Allahim bize hangisi hayirlisiysa onu nasip etsin inşallah.
-
@kpssa kardescim sen nereyi yazdin bunu merak ettim. Haklisin lakin tek emek veren sen degilsin. Ama tartismaya gerek yok cunku neyi kabul ettigini bile bilmiuoruz ki simdiden biz yanlis sayalim kendimizi kotuye ayarlayalim mesela 2012 dd bir soru vardi yanilmiuosam iki cvp var demisti hoca aciklamada kurum tamamen farkli bisey kabul etmis. Yani bu tartisma ozellikle bu soru icin haybeye bir tartisma. soru kokunu bile yanlis hatrliyo olabiliriz.
-
özel fon sorusu için ayrı bir başlık açılsın artık...sıkıldık be abi
-
@by123 kardeşçiim dediğin doğru ben zaten kurumun kabul ediceği bilincindeyim.benim demek istediğim buraya kesin bu diip konuşulunca sadece cvp olarak yazıyorum o kadar.cvp bu diye kesin ve net konuşmak doğru değil.ayrıca zaten bnde yanlış sayıyorum sadece hakkımızı aramak anlamında dedim
-
@darkpassenger Ben 120 bin dedim ama senin istediğin olsun 100 bin olsun. Ben zaten battı balık yan gider diyorum.
-
Bu neyin davası. Arazi boş yada dolu,olağanüstü gelir ve karlar hesabını kullandıracak olağanüstü bir durum yoktu. Sürekli, diğer olağan gelir ve karlar diyorsunuz iyi hoş da şıklarda olağanüstü gelir ve karlar hesabı vardı yormayın birbirinizi
-
@istatistikçik aynen oyle dostum da adamlar mail falan atmislar yani gibe cevap almislar bir de ozel fon olmadiginq dair cok ilginc yani
-
@kpssa ya bu soru hangi soru ben neden hatitlayamadim:(
-
Arkadaşlar merak ettiğim ve cevabını bulamadığım soruları dayanamadım sormak istedim
İdare hukukundaki cevap süresi ? ( 15 gün yaptım, 30 diyen de var )
Kıymetli evrak değildir sorusu ?
İdare hangisi yanlıştır ? ( Cevabım : Yürütmeyi durdurma tam yargı davasında açılır demiş açılamaz diye biliyorum o şık yaptım )
-
@wesley10 Hocam İdare hukukundaki savunma süresine kanundan baktım ben 30 gün yazıyor. Bende 15 gün yapmıştım ivedi yargılama ile karıştırdık sanırım.
-
@wesley10 tam yargı davasında yürütmeyi durdurma açılamaz kardeşim. Ama ben Danıştay in itiraz la alakalı bi sık vardı onu işaretledim digerleri dogru olduğuna inandım.
Tam yargı davasında yürütmeyi durdurma açılamaz cunku idari olay olup bitmiştir. Bittiği icin de yürütmeyi durdurma açılamaz bundan Emin'im.
-
Şu soru yüzünden forumdan soğuttunuz. Kaç yaşındasınız bu kadar boş olunmaz gerçekten. Devam edin boş muhabbetlerinize. Bu tiplerden kimseye fayda gelmez arkadaşlar. Forumu bunlara bırakıp kpss tekrarlarıma dönüyorum. Bir duyum almadıkça yazmayacağım benden paydos.
-
@gmsmustafa zaman ilerledikçe sorular,şıklar,cevaplar kafaya göre değişiyor yapacak bişe yok hocam. Soruyu gib veya bir başkasına değiştirip soruyor ve aldıkları cevabı savunmada delil olarak kullanıyorlar:)
-
@ukraynali Şıkta tam yargıda açılır diyordu galiba onun için doğru cevap o şık oluyor değil mi ? Yoksa karıştırdım mı
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@ukraynali iyi de hangisi yanlıştır diyordu. doğrudur demiyordu soruda.
-
@holywind Eyvallah hocam vebali arastirmadan etmeden gundem yaratanlara..
-
Eskiden buralar dutluktu
-
ttk da teminat senedi diye bir senet var mı?
-
@holywind benimde bu soruyla ilgili konuşmamın sebebi buydu.