KYK Mülakat Soruları 2017
-
Alıntı
Türk tarihinin ilk veziri kimdir?
Fao'nun kuruluş tarihi nedir? -
1)dünyanın en yüksek şelalesi?
2)TRnin ilk eğitim uçağı?
bunlar zarftan çıkanbir de konuşmada yurtta olsan neler yapardın?
bunun dışında genel konuşma havası, bursa da girdim gayet ılımlıydı
-
Ben de trabzon için girmistim
Milli olan 2018 de bitecek olan helikopter -atak
Zindandan mehmet e mektup ve sakarya türküsü sairi-nfkBir de komisyonda bir embesil vardı cv mde ps oynamak yazıyordu tutmuş bana counter mi oynuyorsun gibi laflarla gevşek gevşek konuşarak dalga geçmeye çalıştı.sen git aynaya bak kendi sıfatınla dalga geç embesil herif. Kapıda da bi eleman vardı görevliye ömer amca içerde mi dedi ı da ömer bey içerde diye cevap verdi.açıkçası torpilim yok bu işlerden de iğrendim artık yeter bu kadar ayyuka çıkıyor bu işler artık şaka gibi.öğretmenleri de niye bu mesleğe alırlar anlamam koskoca iibf diye fakülte var bunun eğitimini ver git adamların girecegi yerleri başka bölümlere ac.kapida diyetisyen vardı arkadaş varın burdan hesap edin
-
@zaknafein Ömer amca içerde mi ne yav kafalar pırıl pırıl maşallah.
-
@aliveli hocam komisyonda adamın tanıdığı var olay bu yoksa grupta bonzai kullanan yok ama kaşı gözü çakan vardı
-
Tapuya 1500 soxlesmeli personel alimi onaylandi.iibfden alim olur mu acaba ?
-
@rlg olur hocam 2 yıllık değilse
-
@zaknafein
Hadi ins.hocam -
@rlg tahminen 4001 olur.
-
Alıntı
İlk buhar makinesini kaçıncı yüzyılda yapılmıştır?
Kaldırımlar şiiri kime aittir? Necip Fazıl Kısakürek -
Alıntı
Sultanüş şuara hangi divan şairine ait eserdir?
Hangi pakt daha sonra cento adını almıştır? -
Divan Edebiyatı şairleri ve eserleri oldukça önemli gibi. Neredeyse iki-üç kişi de bir Divan Edebiyatı sorusu gelmiş?
-
Alıntı
Osmanlıda merkez bankası görevini yürüten bankanın ismi nedir?
Üç büyük din için kutsal kabul edilen şehir nedir? -
Alıntı
- Türk Konseyi (Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi) kuruluş tarihi nedir? 2009
- Tanzimat Fermanı hangi padişah döneminde ilan edilmiştir? Abdülmecit Dönemi
-
Alıntı
Akdeniz'deki geçitlerin isimleri nelerdir?
Osmanlıdaki ilk şeyhülislam kimdir? -
Alıntı
Soğuk savaş döneminde savaşan iki ülke hangileridir?
Bir milletvekili TBMM'ye özürlü yada özürsüz kaç gün katılmazsa milletvekilliği düşer? -
@Antimülakat
Hocam Haxiran merkezi atamasina 3920 kadro verilmis.sizce ortalama ne kadari iibf'ye düser. -
@rlg lisans kadrosu ise bu sayı her bölüm için değişmekle birlikte 1.200 ve üzeri olur. Bütün bölümler ortak olanlar olur, bir iki bölüm ortak olanlar, sadece tek bir bölüme açılanlar olur vs.
-
@Antimülakat
Hocam PTT 2500 kisilik daha personel alimini duyurdu.bununla ilgili sayfa acip duyurabilirsiniz arkadaslara.250 kisilik beklenirken 2500 kisi daha alinacagini we 2017 yili 5000 personel alimiyla sonlandiracaklarini duyurdular. -
Bu ileti silindi!