GÜMRÜK BAKANLIĞI 2017 GÜNCEL MAAŞ VE ÇALIŞMA ŞARTLARI
-
Selam arkadaşlar bakanlık çalışanı olarak merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim.
-
@ahmet_aras b grubu sonuçları açıklayın tek isteğimiz bu
-
Hocam benim merak ettiğim isim icabı gümrük çalışanları ile muhatab olma pozisyonum oldu adam kulagimdaki telefon görüşmesi yaptigim kulaklığı istedi.yanımdaki ile daha fazla görüşmüş ondan da sırtındaki yeleği istedi.bunlar insan değil mi niye böyle oluyor bunlar
-
@ahmet_aras taşra memuru ne kadar kazanıyor ? birde eğer eşim özelde çalışırsa kocaelinde ikamet etsek eşime tabi olup rotasyonum kalkar mı ?
-
@Leviathan HOCAM KEŞKE BENİM ELİMDE OLSA HEMEN AÇIKLARIM. EŞİM DE GİRDİ MÜLAKATA O DA MERAKLA BEKLİYOR SONUÇLARI..
-
@zaknafein HOCAM ÖYLE MEMUR NERDEYMİŞ MERAK ETTİM AÇIKÇASI. AMA BİR DEVLET MEMURU O TARZ İŞLERE GİRMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
-
@mstf HOCAM MAAŞ : EN DÜŞÜK DEVLET MEMURU MAAŞI, + MÜKELLEF MESAİSİ + BİR DE REFAKAT YOLLUĞU(HER YERDE YOK AMA ) ORTALAMA 3500 CİVARI ALIR EN KÖTÜ..
-
@mstf BİR DE ÖZEL SEKTÖR İÇİN BAKANLIK BU YIL ÖZEL SEKTÖR ÖZÜR TAYİNLERİNİ DİKKATE ALARAK TAYİNLERİ YAPTI. AMA 15 TEMMUZ SÜRECİNDEN SONRA ANKARADAN ALINAN HABERLERE GÖRE ARTIK ÖZEL SEKTÖR EŞ DURUMLARI DİKKATE ALINMAYACAK,,
- OLARAK GÜMRÜK YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİNDE İSE ŞÖYLE BİR MADDE VAR; EŞ DURUMUNDAN TAYİN İÇİN 5. BÖLGE GÖREV SÜRESİNİN TAMAMLANMIŞ OLMASI ŞARTI GEREKİR DİYOR...
YANİ EN KÖTÜ SİZ YİNE DE DİLEKÇENİZİ VERİRSİNİZ OLMADI 3 YILLIK 5. BÖLGE GÖREVİNDEN SONRA EŞİNİZE TABİ OLMA İHTİMALİNİZ VE ROTASYON DIŞINA ÇIKABİLİRSİNİZ...
****** http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2015/03/20150326-5.htm
MADDE 13/5 **** - OLARAK GÜMRÜK YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİNDE İSE ŞÖYLE BİR MADDE VAR; EŞ DURUMUNDAN TAYİN İÇİN 5. BÖLGE GÖREV SÜRESİNİN TAMAMLANMIŞ OLMASI ŞARTI GEREKİR DİYOR...
-
https://www.tercihiniyap.net/haber/gumruk-memur-maaslari-2017 güncel maaşlar için bakabilirsiniz arkadaşlar.
-
@Antimülakat hocam bu rotasyon kısmında kimi 1 yıl diyor kimisi 3 yıl şartı var diyor tam olarak nasıl oluyor. Net bi bilgi var yoksa @ahmet_aras hocamın yazdığı gibi yönetmelikte olan şekliyle mi gerçekleşiyor? birde özelde çalışma durumu dikkate alınmama durumu gerçekleşebilir ? mağdur edilir mi çalışanlar ?
-
@mstf rotasyon bölge görev süresine göre. 5 bölge var, her birinin farkı bir görev süresi var. 1. Bölge 8 yıl, 5. Bölge 3 yıl gibi.