Üniversite Yıllarında En Çok ........... Özlüyorum !
-
Hepimizin üniversitesinde, üniversite yıllarında kalma anıları vardır. Geçmiş geçmişte kalır ama yine de insan o anıları arar bir yerlerde. Bakalım kimler o yıllardan neleri özlüyor? Benim en çok özledim şey:
Kantinde satılan ŞİNİTZEL. 2.50 TL'ye alınabilecek en büyük lezzetti benim için:)
-
En çok O'nu
-
@Antimülakat hocam başlığın "........ özlüyorum" kısmını öylece bırakıyorum..fazla anlamlı fazla yoğun..
-
En cok iş kaygısı olmadan kızlarla içtiğim çayları ÖZLÜYRM..
-
Şöyle bir anım var iki arkadaşımla.. Vergi hukuku dersine geç geleni hoca sınava almıyor girmek isteyeni gerekirse psikolojik baskı yaparak çıkartıyordu sınıftan. Biz iki arkadaş geç kalmış ders arasını bekliyorduk sınıfa girmek için. Aykırı bir arkadaş geldi niye girmiyorsunuz dedi biz dedik almıyor hoca nasıl almıyor ya hakkımız bu bizim falan dedi. Dedik dışarı atıyor.. Atardı atamazdı dedik gir lan o zaman.. Dedi girerim var mısınız iddiaya.. Dedik girmek yetmiyor çıkmayacaksın.. Tamam dedi.. 50şer lira verdik oda 100 lira verdi başka bir arkadaşa. Neyse bu tam gireceği an heyecan yaptı dedi vazgeçtim dedik o zaman alırız parayı.. Dedi ulan girecem. Açtı kapıyı biz yaslndık dinliyoruz ne oluyor diye. Hoca çık dışarı dedi.. Arkadaş çıkmıyorum dedi bu benim hakkım dedi.. Çıkardın çıkmazdım hoca ben bu şartlar altında ders yapamam dedi ve dersi bitirdi.. Çocuk aldı parayı tabiki.. Biz biraz tırsmaya başladık arkadaşı şikayet ederse bizim arkadaş beni gaza getirdiler der diye.. Ders çıkışı hocanın yüzü çok gergindi Zira.. Bizim arkadaşı koltuğunun altına aldı ve gergin bir şekilde dışarı çıkarken sorular sormaya başladı bunu neden yaptın gibi.. Bir sonraki hafta dersteyiz ama hala gerginiz konusu açılırsa ne olacak diye.. Hoca geçen hafta derse giren arkadaş var ya.. Bu dersi almıyormuş aldığını zannetmiş benim geç derse geleni almadığımı bilmiyormuş ondan direnmiş ne adam yahu beni de güldürdü falan deyince bütün amfi kahkahayı basmıştı.. Ama hocanın güldüğü şey ile bizim güldüğümüz şey bambaşka idi..
-
'BEYTEPE'yi özlüyorum denilebilir
-
Çılgınlar gibi tüm gece PES 2012
-
-
@SosyalMühendis hocam geçirdiğim iki yıllık Beytepe macerasında Bam cafe, Besyo spor salonu, Elektrik Elektronik Mühendisliği labirent gibi alt katı, Yabancı Diller Y.O. karşısındaki cafe, Yemekhane fena değildi
-
Yemin ederim zerre biseyini özlemiyorum. Bunu da niye buraya yazdıysamsdfg -_- özleyenlere selam olsun ama.
-
@Antimülakat Hocam Beytepe'nin herşeyi ayrı özleniyor, ne yalan söyleyim 230u bile özledim
-
Sabah kalkmak zor geldiğinde ikinci öğretimlerle birlikte derse girmek.
Yurtta lig maçlarını seyretmek.
Yurtta sabaha kadar arkadaşlarla yapılan pes turnuvaları.
Özellikle birinci sınıfta daha çok yaşanan karşı cinse karşı hoşlantılar.
Sevdiğin insanla beraber geçirilen zamanlar.
En önemlisi de tüm bu maddelerde yapılan anlarda çalınan şarkıları dinlemeyi çok özlüyor insan.
-
Arkadaşlarimla akademik sohbet etmeyi ozledim..