VAKİFBANK UZMAN YARDIMCILIĞI
-
Telefonla aranan arkadaşlar mülakat için irtibatta olalım ekstra bir bilgi alan varmı sadece mail adresi teyiti dışında bana perşembe cuma yapılacak mülakatlar dendi başka bişey Soran öğrenen oldu mu ?
-
@torpil-siz evet banada pazartesi günü mail gelicek mülakatla ilgili dediler ama size perşembe gbi gün verdiler mi bana vermediler sadece hafta içi yapılacak dediler şehir neresi sizin?
-
İstanbul .hayır gün vermediler gün mailde yazicak herhalde perşembe cuma gibi mülakatlar için yapmayı planlıyorlar herhalde
-
Geçen sene kpssden sonraki gun pazartesi ve de sali olmus .bi hafta onceden mail gelmis yine ayni şekilde.umarim oyle olur bu kez de.
-
@seçilalkan geçen sene bana arkadaşım kpss den 2 gün önce aradılar dedi cuma aranabilirsin demişti.perşembe aradılar.pazartesi mail gelicek bize mülakatla ilgili direk salıya sıkıştırırlar mı sizce?
-
@kpssa zannetmiyorum direkt ertesi güne koyacaklarını. Ama umarım duyarlı davranırlar ve kpss alandan sonraki güne koyarlar.
-
aranan arkadaşlar sınav puanınız nedir acaba?
-
Arkadaslar daha once bu mutlaka kalan varsa tecrübesini aktarabılır mi?
-
Adının uzmanlik olduguna bakmayin stajyer memurluktan bir farkiniz olmayacak. Oyle statu saygi filan beklemeyin. Girerseniz görürsünüz.
-
@seçilalkan umarım alandan sonraki güne koyarlar ama beni arayan kadın hafta içi dedi sanki bana öyle hatırlıyorum guydan sonra biraz heyecanlıydım etrafımda insanda vardı hatta ben tekrar arayıp sordum pazartesi mail gelicek hafta içide olucak dedi diye hatırlıyorum
-
@kpssa beni arayan adam da hiçbir sey belli olmadığı için pazartesiye aticaz maili,tahmin bile edemiyoruz inanin su an dedi nazikçe.Ama sizi arayan duyum almissa bilemem tabi.
-
Beni arayan bayan pazartesi mail gelir ce o haftaiçi yapılacak dedi,sadece hangi gün olduğu belli değil ama önümüzdeki haftaiçi olacak maalesef kpssden önce.şehir dışından gideceğim için sıkıntı yaşayacağım
-
...........
-
Mülakatla ilgili bilgisi olan var mı neler soruluyor ?
-
2015-2017 yılları arası;
ÖZEL UZMANLIK TAZMİNATLARI
-
Uzman, Mali Analist...........................................................523,00 TL
-
Mimar, Mühendis................................................................418,00 TL
-
Uzman Yardımcısı, Mali Analist Yardımcısı...........................383,00 TL
LİSANSLAMA TAZMİNATLARI
-
Türev Araçları Lisansı.........................................................252,00 TL
-
Kredi Derecelendirme Uzmanlığı Lİsansı..............................252,00 TL
-
Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzey 3 Lisansı....................200,00 TL
-
Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzey 2 Lisansı....................150,00 TL
-
Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzey 1 Lisansı....................100,00 TL
YABANCI DİL TAZMİNATLARI
İNGİLİZCE
-
A Seviyesi........................................................................929,00 TL
-
B Seviyesi........................................................................580,00 TL
-
C Seviyesi........................................................................465,00 TL
ALMANCA-FRANSIZCA
-
A Seviyesi........................................................................580,00 TL
-
B Seviyesi........................................................................406,00 TL
-
C Seviyesi........................................................................349,00 TL
MESKEN YARDIMLARI
-
İSTANBUL (GEBZE-DİLOVASI DAHİL).................................697,00 TL
-
B.ŞEHİR BLD. TEŞKİLATI OLAN İLLERDE..........................303,00 TL
-
DİĞER İLLERDE................................................................233,00 TL
DOĞUM YARDIMI................................................................291,00 TL
EVLENME YARDIMI.............................................................465,00 TL
-
-
Beyler mülakat öncesi bizle ilgilenen zaten maaş hakkında bir şeyler söylemişti. Brüt maaş 2100tl. Üzerine yukardakileri ekliyorsunuz. Ama bütün rakamlar brüt. Aklınızda bulunsun
-
Haber varmı aranan filan oldumu arkadaşlar?
-
Arkadaşlar mülakat süreci sürüyormuş. Banka içi personel için mülakat yapılıyormuş sanırım
-
Bu etkiler mı bizi var mı bilgisi olan arkadaşlar ?
-
ağustos ortasından önce beklemiyorum açıkcası