2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Genel Yetenek Soruları
-
@Antimülakat zamir sıfat yapmıştım
-
@davetsiz 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Genel Yetenek Soruları içinde söyledi:
@Antimülakat zamir sıfat yapmıştım
Yalnız değilsin ve ben gayet ısrarcıyim bu cevap konusunda.
Oradaki " o " zamir . Sıfatla uzaktan yakından alakası yok.
Soru cevaplar açıklansın görelim. -
hakikaten bildiğin zamir o yav türlü türlü isim koydum yerine sağlamasını da yaptım yani:) şaşırdım burada kesin cevap sıfat görünce neyse bakalım bekleyelim.
-
Cevap zamir arkadaşlar. O'nın nitelediği bir isim yoktu, cümledeki adam yerine kullanılmıştı.
-
@davetsiz ufaktan yanlışlar çıkar hocam, 29 soru da da çıkar 4 yanlış. 25-5 temiz Bu arada tekdüzem akademi hocalarının cevabı ortalığı karıştırmayayım.
-
@Antimülakat ünlü daralması yoktu bence 'ediyordu' kelimesinde t d ye dönüşüyor
-
@mbgrae bu ünsüz yumuşaması hocam
-
Eskiden buralar dutluktu
-
Sıfat yaptım ben o soruyu. O şair mi o şiir mi neydi işaret sıfatı gördüm ben
-
O sorudaki çağdaş kelimesi isim olarak kullanılmamış mıydı
-
İsim zarf sıfat sıfat yaptım zamiri nerden çıkardınız
-
Puan hesaplamak için doğru düzgün tutturan bi site var mı bildiginiz
-
il genel meclis başkanı olması lazım
-
@paretowilfredo 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Genel Yetenek Soruları içinde söyledi:
Cevap zamir arkadaşlar. O'nın nitelediği bir isim yoktu, cümledeki adam yerine kullanılmıştı.
seni gönderen Allah a kurban
-
Bu başlığı takip eden İstatistikçi Arkadaşlar kısa süre sonra gelecek olan 9. promosyon sgk denetmen yardımcılığı ilanı için 50 kişilik İst/Akt/Mat bölümü mezunlarına 2016 puanları ile kadro açılması taleplerimizi twitter etkinliği ile Başkan Mehmet Selim Bağlı'ya iletme zamanı geldi. Etkinlik için bir gün belirleyelim ve forumlarda facebookta gruplarda yapılacak olan etkinliği arkadaşlara duyuralım ve katılımı çoğaltalım.
-
Arkadaslr bu alan giris belgelri ne zmn aciklncak sinavdan sonra mi???
-
@Albert ösym son dakika değişikliği yapabilir gibime geliyor kılavuzda yerleri açıklmadığına göre süprizlere açık olsun ️
-
@Nolmuyor her halde uzayda sokcaklr sinava
-
2'de açıklayacaklarmış çok şükür
-
Açıklandı giriş yerleri