BORSA İSTANBUL - UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Maşallah eden o kadar sürer ki en fazla 2 ayda yapılır bu iş aslında demkki ince eleyip sık dokuyorlar
-
Ben fazla surecegini zannetmiyorum. Maksimum 2 ayda tamamlanir.
Keske baska birileri de arayip sorsa, belki farkli cevaplar alinir. -
Basvuru durumu sorgulama icin mail ile gelen linke tikladigimda artik acilmadigini farkettim. Sizde de oyle mi? Guncel bir bilgi var mi?
-
İlan kapandığı için normaldir bende baktım benimkide kapalı. Herhangi bi gelişme ya da duyum da almadım.
-
Bu hafta da gecti. Yilbasindan sonra galiba ...
-
Neyi bekliyorlar acaba
-
@Nolmuyor endüstri mühendisi olarak ben de başvuru yaptım. Sizin bölüm neydi? Bir gelişme olursa yazalım buradan.
-
İstatistik benim bölüm kardeşim başvurduk bakalım naaıl olucak
-
@Nolmuyor hayırlısı olsun.
-
@Nolmuyor Hayırlısı olsun hakkınızda hocam
-
Neyi bekliyorlar dersiniz?
-
@paretosef başka bir forumda arkadaşın söylediğine göre komisyondakiler hala incele içersindeymiş insan kaynakları ile bi alakalı durum değilmiş komisyondakileri beklemek durumdayız anlaşılan
-
E-mail ile gelen basvuru linki calismaya baslamis. Basvurunuz degerlendiriliyor yaziyor. Bu hafta gelecek sanki bir seyler.. hayirlisiyla insallah.
-
@bistist bu bi ayda geldi açıklamada 1 atı bulur
-
Olacagindan degil zaten ama insanin butun islerini aksatiyor bu beklemek...
-
@bistist hocam bence bu tür ilanlara başvurup unutucan hocam en iyisi
-
İyi geceler arkadaşlar, başvurunun üzerinden onca zaman geçti ve ben bir şey farkettim acaba başvuruyu eksik mi yaptım bu konuda fikir almak istedim. Bize gelen mailden linke tıkladığımızda "başvurunuz değerlendiriyor" yazıyor . Hemen akabinde pdf ve sil seçeneği var. Pdf e tıkladığınızda başvurunun en sonunda bir beyan kısmı var orada ismimiz yazıyor ve tarih imza kısmı var orayı doldurmamiz gerekiyor muydu ?
Beyan kısmının sonu " Yukarıdaki açıklamaları ve Sınav ve Basvuru Kılavuzu'nu okudum. Bu formda verdigim bilgilerin sınava giris ve ise alım sürecinde kullanılmasına,
gerekli yerlerden teyit edilmesine muvafakat ediyorum. Adaylıga uygunlugum konusunda bu formda eksik veya gerçek dısı bilgiler vermem halinde,
basvurumun degerlendirmeye alınmayacagını, degerlendirmeye alınsa bile durumun farkına varılması halinde iptal edilecegini, ise baslamıssam is
akdimin feshedilecegini ve bu durumda hakkımda her türlü hukuki takibata geçilebilecegini bildigimi pesinen kabul ve beyan ediyorum." şeklinde.
� -
@sveiki yok hocam bence o sonraki aşamalarda sınava kayılmak için kullanacağımız bi beyan olarak bnce sınava giril belgesi gibi yani. Açıklansa elbet duyulurdu hocam yani zaten değerlendiriliyor yazıyor sıkıntı olmaz olumsuz yazar
-
@Nolmuyor "başvurunun değerlendirmeye alınmayacağı... " Kısmından yola çıkarak yazdım sadece aklima takıldı yoksa ilanda bahsetmiyordu böyle bir beyan imza kısmı vs
-
Bugun de ses yok.. kesin yilbasindan sonra bi aciklama yapacaklar.