FENERBAHÇE EURO LİG ŞAMPİYONU OLUR MU? OLURSA SENEYE GK-GY"de SORU OLUR MU?
-
ŞAMPİYONLUK
-
Çare Ekpe Udoh
-
Vay arkadaş ne heyecanlı oldu ya
-
@Harun-Resid and @karakalpaklı dostlar fena oldu valla kalbim duracak
-
@Antimülakat ,@paretowilfredo @aliveli reyisler avrupa şampiyonluğuna gidiyoruz destek verin buraya, sizsiz olmaz
-
Vallahi geliyor kupa
-
Kpss'de soracaklarsa kara duvar'ı sorsunlar. Ekpe reisi tüm nesiller tanısın.
-
NBA. De o kadar mal 5 numara varken ekpe nasıl oynayamıyor ya da gönderiyorlar
-
@karakalpaklı valla sorsunlar hocam yaa bugün ki sınavın üstüne bide bu ne güzel oldu, valla bugün sınavda aklımdan geçti, sınav iyi geçiyor bide akşam Fenerbahçe kupayı alırsa şahane olur dedim Allah bin şükür aldık, inş bizler bu sene atanırızda seneye Soruları görmeyiz @Harun-Resid geldi valla hocam, @De_lorean hocam olduk çok şükür
-
Tercihiniyap.net bugün sarı lacivert olmalı !
-
Adım Ekpe Udoh mekanın sahibiyim
-
@iyimser16 ben Fener dışındaki bütün takımları desteklediğimden umrumda olmaZ hocam biz real bayraklarını marşlarını unutmadık gezmeye de çıkın
-
@Harun-Resid Valla olmalı zamanında ösym"ye yaptığımız baskıyı şimdi, @Antimülakat (gerçi o gs"li) ve @aliveli reislerw baskı yapmalıyız @paretowilfredo
-
@iyimser16 Hocam ben de Galatasaraylıyım.
-
@karakalpaklı hocam sen adamsın, delikanlılığın rengimi var bende drogba"nın real gölünde tv"yi kırıyordum
-
basketbolda özellikle avrupa basketbolunda paran kadar varsın. yani money talks. bas parayı kur en iyi oyunculardan ilk 5'i seneye sen avrupa şampiyonu olursun. fenerbahçe'nin bu kadrosunun zaten şampiyon olacağı belliydi udoh denen adam nba seviyesinde tek başına maç alabiliyor. final maçında rakibine 20 sayı fark atabiliyosun bu nasıl rekabet. barcelonayla başakşehirin final oynaması gibi bişey oldu. ha sonuç olarak bi avrupa şampiyonluğudur büyük başarıdır ama futboldaki başarılar kadar hikayesi yok bence bu şampiyonluğun.
-
Bir BEŞİKTAŞLI olarak ezeli rakibizimizi tebrik ederim gururlandık. .. seneye futbolda işin içinde olun tek başımıza kaldık zevki çıkmıyor böyle
-
Rönesans tablosu bu mu? Datome arkada saç kesiyor, önde Nusret tuzlama yapıyor, yan tarafta bir çocuk selfie yapıyor.
-
Dostlar dün sınav soruları, hepsini bulmaya çalış vs. derken enerjim tükenmiş. Maçı izledim, üstüne 300 spartali filminin 2. bölümünü izledim, şu an bomba gibiyim. Varsa fethedilecek bir yer, kılıç kuşanağım, dört nala sürelim kisraklarımızı. Gerçekten büyük zaferler söz konusu olunca ülke menfaati ön plana çıkıyor hele ki bir Yunan takımına karşı olunca dadindan yenmiyor. Gerçekten büyük zafer, bunlar artmalı. Dün bu yüzden dönemedim, yoksa hep destek tam destek. Normal maçlarda pek desteklemem ama final maçı başka