2017 GUY Erzurum Mülakat
-
Erzurum için mülakata girecek arkadaşlar bu başlık altında istişare edelim.
@2525 @mehlikasultan -
@mehlikasultan inşallah kazanırız. olmazsa ben askere gideceğim. evet yinede elimizden geleni yapalım, mülakata da çalışacağız tabiki.
-
@James-Buchanan Hadi bakalım yeni başlığımız hayırlı olsun... ama başlıkta 3 kişi olabiliriz ben forumda Erzurum yazan bir bizi biliyorum ilk önce bütün olumsuz düşünceleri bir kenara atıyoruz...olumlu düşünerek girelim benim ilk mülakatım olacak ...kpss sona ersin mülakat kitabı alacağım belki buradan da soru cevap yaparız?
-
Dadaşlar! Selamun Aleyküm Ben de sizden başkasını görmedim. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnsan Zihni'ni çok yoran mülakat olmayacaktır. Allah dilimize kalemimize kuvvet versin o anlarda.Yardım edebileceğim konularda seve seve ederim dostlar.
-
@2525 Teşekkür ederiz ...bakalım başka Erzurum kazanan bulabilecek miyiz
-
@mehlikasultan hahaha bakalım çıkar mı hocam zaten 31 kişi liste
-
@2525 Bekleyelim olmadı mülakkatta görürüz artık diğer kazanan arkadaşları ...
-
Keşke hepimiz kazansak...
-
@mehlikasultan @2525 Mülakata çalışmaya başlayan var mı.
-
@James-Buchanan ben daha başlamadım...KPSS bitsin... Pazartesi mülakat kitabı almaya gideceğim inşaallah...takıldığım soruları buradan sorarım artık
-
@mehlikasultan ben kpss ye çalışmadım.
-
@mehlikasultan Bende mülakat kitabı almaya gideceğim. İmece, ömer dönmez, tüyo mülakat öneriliyor genelde. Ayrıca kpss dokümanlarımı okuyup not çıkaracağım. Kavramlara dikkat etmek lazım.
-
@James-Buchanan yok hocam daha başlamadım ben. Kitap için çok masrafa girmeyin elinizde imece varsa yeter bana göre. Temel sorular gelir guy mülakatında. Allah dilimize kuvvet vere
-
@2525 biliyorum hocam ben elendim daha önce guy dan. fotokopiciden çıkarttıracağım kitapları.
-
@James-Buchanan Bende pazartesi gideceğim kitap almaya... TÜYO,Ömer DÖNMEZ, İMECE hangi 2'sini alsam ? benim ilk mülakatım olacak...
-
@mehlikasultan tüyo nun pdf si var boşa para verme. usb ye at dosyayı fotokopiciye git direk.
-
@James-Buchanan bende yok pdf imece netten bulamadim ....zahmet olmazsa link gonderebilir misiniz
-
@mehlikasultan özelden yolluyorum linki.
-
@James-Buchanan mrb mümkünse tüyo pdf linkini banada gonderebilirmisiniz
-
@hayal gönderdim.