KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
@Antimülakat merkez gocte acilacakmiymis acaba. Yoksa sadece il goc mi
-
yds isteyen kurumlar için e-yds yeterli oluyor mu?
-
@totti olur hocam neden olmasın.
-
@Antimülakat kpss için kullanabiliyor muyuz? örneğin p40 p54 gibi yds ağırlığının da hesaplandığı puan türlerinde e yds kullanıyor mu
-
@totti kullanır diye düşünüyorum ben denemedim ama grupta deneyen olmuştur. Bu soru güzel ama beğendim:)
-
Aldığımız en yüksek yds/e-yds alındığı tarihten sonraki girilecek KPSS'ye etki eder. Sadece eğer bir gün Almanca, Fransızca olursa e-yds onu da seçilebilecek halde KPSS başvurusuna dil kısmında eklerler.
-
@sınav kardeşim kendisi il göç uzmanı, il göç için söyledi. Sayıda söyledi burada dillendiren rakamla aynı. Göç için bir şey söylemedi, benimde sormak aklıma gelmedi. Muhakkak tekrar konuşup bilgi vereyim. Tabi ben hemen atlamadım, muhtemelen büyük bir il göç alımı olacak diye düşünüyorum. Özellikle, Avrupa ile yaşanana krizleri de hesaba katacak olursak doğru bir göç, göçmen ve sığınmacı politikası izlenenecek.
-
@Antimülakat cok tesekkur ederim. Umarim ikisi de acilir. İl gocun ciddi ihtiyaci oldugunu biliyorum ozellikle belli illerde ama merkz ne durumda merak etmiypr degikim. Umarim acar.
-
@Antimülakat bir de daha once de sormustum baska bir baslikta. Csgb nin yeni acilan genel mudutlugune alim yapilmayacak mi. Onlarn da uzman yard kadrolari acildi ama ilana cikilmadi. Duyumunuz var midir acaba
-
@Antimülakat hayal kurmaya bile mecalimiz kalmadi kardesim. Asilsiz Duyum haberlerini bile arar olduk. O yuzden en ufak ayrinti bizim bu surece bagli kalmamizi sagliyor. Aksi halde bunca emekten sonra bu surecten savrulmaktan korkuyorum. Tekrar dan sormak istiyorum.2017 kpss oncesi il goc 500 alim yapma ihtimali cok mu hayal otesi???
-
@Ömer-Muhtar kardeşim duyumlar o yönde, asılsız çıkmaması adına sürecin takipçisi olacağız. Yüksek alım olacağı bilgisi dillendirilmeye devam ediyor, duyumun doğru çıkma ihtimali güçleniyor. 500 olmasa bile il göçte bir sonraki alımın yüksek olacağı aşikar. Kpss öncesi mi dersen ona cevap vererek sallamasyon bir şey yapmayalım. Çünkü çalışma başlamadan onu bu günden kestirmek çok zor.
-
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/12/20161216-6.pdf
mhuy hazırlıgı başlamış gibi görünüyor. pek de bir açıcı tablo değil gibi duruyor
-
@ncbb Kardeşim bunun mhuy hazırlığı ile ilgisi yok. Mhuy taleplerini bumkonun sitesinden takip edebilirsiniz. Talep toplama işleminden ortalama 4-5 ay sonra da sınav oluyor...
-
Kişisel Verileri Koruma Kurulu'nun üyeleri seçilip resmi gazetede bugün yayınlandığına göre; yakın zamanda bu kurumunda alım yapacağını söyleyebiliriz herhalde @paretowilfredo
-
@escobar bn de artik o kurumdan ilan bekluyorum.
-
Herkese selamlar.. Ty'ye yeni kayıt oldum. Umarım hep beraber güzel haberleri buradan takip ederiz.
2014'te GTB uzm yrd.sınavına girmis, basarili olamamistim.. o tarihten bu yana ilan gelmedi. Bununla ilgili cok pek cok yasal duzenleme, yonetmelik degisiklikleri vs. oldu; ancak tüm bu gelismeler ilan olarak sonuc vermedi..
Bu kadroyla ilgili herhangi bir duyum var midir diye sormak isterim. -
kaymakamlık sorular başlığı yok mu? göremedim ben
-
@lahanasever hocam epey süredir beklenen sınavlar listesinde neden beklenildiği konusunda bir bilgimiz yok ama her an gelebilir diye umut ediyoruz.
-
@joeblack16 KPSS A SINAV DUYUMLARI içinde söyledi:
Arkadaşlar @aliveli hocamın dediği gibi tkdk hatrı sayılır alıma çıkacak yakın zamanda.Kurumda çalışan arkadaşım söyledi bana da Ama dil istiyor
joeblack acaba tkdk'nin eskisi gibi yalnizca yazili sinavla almasi veya
mulakatta ingilizce olmamasi gibi bir ihtimali olur mu?rica etsem arkadasiniza sorabilir misiniz? -
@battaniye22 mülakat olur ingilizce işini araştıralım