KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
@Dick-Advacoat sonra 500 vmy ye ne dersin ?
-
O zaman maliye Bakanlığı uçar
-
kpss öncesi sınav zor olması zor geliyor bana adamlar yeni mezunlara da hak tanımak isterlerse mağdur oluruz puanlarla resmen
-
@bonus sınavsız olmaz kardeşim. Galatasaray da transfer biter maliye de sınavlar bitmezzzz
-
İnşallah umutla bekliyoruz
-
@bonus Başka duyduğum şeyler var son alınan promosyonla alakalı ama yedek çağırılma durumu kulağıma gelmedi
-
@stiglitz Kardeşim bunu zannediyorum duyurmuştuk. Hazırlık var evet ama ne zamana çıkılır emin değilim
-
@caletti Kardeşim normalde Sayın Bakan tez canlıdır malûmunuz. Hazırlık var ben evvelinde bekliyorum ama bu şahsi düşüncem. KPSS sonrası Kaymak Tabakayı alalım da diyebilirler. Geçen seneki KPSS birincisi meşhur u.t. dostumuz oraya girdi mesela. Bu tarz bir beklenti olabilir kurumda.
-
Test olma konusunda bir duyum olanı var mi vmy'de
-
@Atillaa sınav olsunda klasik olsun :S
-
@paretowilfredo hoca ilan gelecekmi bildiklerinizi paylasin bıktık usandık ya ariyorum gib i bilgi vermiyolar bilgimiz yok deyip kapatiyorlar soylenecek cok soz ver hocam sizden rica ediyoruz bildiklerinizi paylasirmisiniz.Saygilarla..
-
@Atillaa sınav olsun da test olsun. Amin.
-
Korkma kalbin geçer acısı
-
ocak ayında hiç ilan gelmeyecek gibi.
-
@Liyakat hocam suanda alışma evresindesin bir sonraki evrede umursamazlık boşvermişlik oluyor
-
@paretowilfredo pareto hocam malumlar nette duyumcu bir kişi şu şekilde yazı yazmış aslı astarı var mı? '''''Çalışma bakanı işkur uzmanlığı ve iş müfettişliği alımlarını onaylamadı. O ünvanlarda ilana çıkılmayayacak malesef.'''''
siz duyumunuzda işkur 60 kişiyle çıkacak demiştiniz.
-
anayasa görüşmeleri başladı başlayalı ilan gelmiyor
-
Bu hareketsizlik kafayi yedirtecek Allahim
-
@caletti kardesim bir daha sordum yanit bekliyorum
-
Bu yıl yeminlen herkesin sabrını zorluyor. Önce hain darbe teşebbüsü sonra bu yaşanan süreç. İlanlarda ertelenir oldu iyice yoklukla mücadele dönemine geçtik