KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
@bircokseygibi ihtimal var kardeşim ama yetişir mi emin değilim. Çünkü artık mülakattan sonra sıkı bir güvenlik soruşturması yapılıyor. sonrasında işe başlama aşamasında bir daha irdeleniyor. o yüzdennet bir şey söyleyemiyorum
-
@paretowilfredo teşekkür ederim.. nasip diyelim artik o zaman
-
İşkura çok sevindim. Sgk uzman yrd, çalışma uzman yrd, denetmenlik falan derken bu sene ekmeği çsgb dağıtıyor resmen.
-
@paretowilfredo hocam, duy alımı için yakında 100 kişi olabilir demiştiniz? Ne kadar yakın olur ve ortalama kaça kadar düşer?
-
@mariapuder Sn. Müezzinoğlu oraya sabit olarak geldi ve işlere el attı çok şükür. Bir anda kurumun hantallığı ortadan kalktı işler hızlandı. Sn. Soylu biraz vekaleten bakan gibiydi ki sonrasında İçişleri'nin başına geldi kendisine daha uyan alanda daha sağlam işler üretiyor. Sn. Müezzinoğlu' da burayı çekip çevirmeye başladı. Daha iyi işler ÇSGB artık inşallah
-
@ali.baysal Maliye Bakanlığı'nda işler birden bire açılacak inşallah ÇSGB gibi az daha sabır diyelim
-
@paretowilfredo vmy , bddk dan haber var mı kardeşim. ben 10 saat önceki duyumlarına baktımda orta direk kpss vatandaşına ekmek cıkmaz ordan
-
@ncbb Kardeşim vmy için Maliye için söylediklerimle aynı. BDDK illa ki alıma çıkacak ama kurum bir nefes almalı 120 den fazla personel ihrac edildi. Şu an alıma çıkacak birim bile olmayabilir Ama kesin olarak çıkacaktır alıma. İşin şakası aslında B için yapılan alım sistemi kurma çabasının bir göstergesi. Sonrasında hızlıca A Grup alıma da çıkacaktır inşallah
-
@paretowilfredo Allah halbankı inşallah nasip eder bize , bu tünelin sonunda ne oldugunu hiç kestiremiyorum artık birde 2016 kpss ye giren arkadaşlarla bir hamam etkinligi yapalım ya. kırklanmamız lazım heralde birde bol suyla abdest şart. :S
-
@paretowilfredo inşallah bu önemli bakanlık hakettiği yere gelir. Bizzat gördüğüm kadarıyla eski tip bir bürokrasi var şu an. Yeni alınacak personel dinamizm getirecektir.
-
@paretowilfredo hocam sgk 2.alımı kpss öncesi yapma ihtimali oran olarak nedir ve kaç kişi alınacak
-
@ncbb Buna sanki Sgk başlığında yanıt vermiştim o.O Emin olamadım
-
@paretowilfredo valla kusura bakma kardeşim. ortalık acayip karışmış sayfalara hakim olamadım :S ya bulamadım tekrar söylermisin
-
Ohal 3 ay uzatıldı
-
@paretowilfredo bu seneki sayistay mulakat surecleri hangi ayda son bulur,mulakat hangi ay okur ,bu konuda bir öngörünüz var mi ?
-
@blade-14 mulakat 1 hafta surup son gun gece aciklanir zaten. Gecen sinavda surec nisanda tamamlandi haziranda isbasi yapildi
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/162?page=9 buraya kardeslerım yarın saat 20,00 da etkınlık var ısteyıp alacagız yoksa her turlu sıstem degısıklıgıne kobay olduk
-
@paretowilfredo hocam kontrolörlüğünün geçen seneki alıma göre 10 kişilik alımda 88 küsürata kadar düşmüş bu sene aynı alım miktarında 90 küsürata düşme olasılığı nedir acaba
-
@paretowilfredo mahalli idareler kontrolörlüğü
-
Arkadslar bende bu yil 2017 kpssye kdr maliyeden hic ilan gelmeyecek gibi olumsuz bi hava var sizde de var mı ??